YAZIK bu taraftara… Yazık Eren gibi bir forvete koca Avrupa fatihini mecbur bırakanlara… O Eren dün gol atmış olabilir, ama heba ettiği iki pozisyon ve yenilen ilk goldeki markaj unutkanlığıyla az daha bir çuval inciri berbat ediyordu. 'Alman yardımı' olmasa şimdi kuruluş amacı "Avrupa'daki takımları yenmek olan" Galatasaray kaçan trene mendil sallayacak, herkes başını yumruklayacaktı. Eren'in kaçırdığı pozisyonlar, en az penaltı kadar netti. O yüzden Feghouli bile onun kadar tepki çekmedi. Gomis'i satan Fatih Fatih ve Mustafa Cengiz yönetimi, bombayı birbirinin kucağına fırlatmak yerine, bu beceriksizliğin faturasını üstlenmeli.
 
Bereket 5'nci maçlar sonunda "Ne yapacağını biliyorsun" diyerek birbirleriyle el sıkışan Schalke 04 "Aslanlar gibi" oynadı da kazandı. Aksi olsa bu sonuçla Lokomotiv turlayacak, bizler gözü yaşlı arkasından bakacaktık. 
İlk maçta ortaya çıkmıştı, Porto yenilmeyecek bir takım değildi. Her kaçırdığımız net fırsatın ardından diyet öder gibi gol gelmesi ironikti. Galatasaray taraftarını arkasına alıp coşkulu oynadığı son bölümde bırakın beraberliği, galibiyeti bile kaçırdı. Gelelim kritik soruya: Bu kadro Avrupa Ligi'nde ne yapar? Eğer en az 4-5 as takviye yapılmaz ve Terim'in kura şansı da olmazsa ne yazı ki ilk turda evine geri döner!