PKK'nın özel uçaklarla, Ermenistan'a taşındığını biliyoruz. PKK'nın o günkü muadili, Irak'ta İngiliz mandasındaki Rewandez'de toplantılar yaptılar. Kendiliğinden değil tabii. İngilizler kontrolünde bir araya gelip, Kürt devleti konuşturulmaya devam edildi. Kürt Tealinin amacı güttürülüyordu.

Bakmayın şimdi HDP'lisinin, PKK'lısının kendi fikirleriymiş gibi sahtekarlıklarına. Hepsi biliyor. Neyse efendim, İngilizler bakmış ki bunlardan bir şey çıkmayacak, Ermeni Taşnak'la görüşüp, "Kürt-Ermeni davasında işbirliği" tavsiye ettiler. Derneğin adınada "Hoybun-Benlik" denildi. İşbirliği dendi ama Ermeni kontrolü dense daha doğru olur.

Yunanlılar, Ermeniler, FETÖ, PKK. ABD, Rusya, AB, İran el ele son olayda. Niye? Doğalgaz, virüsle örnek mücadele, aşı ve ilaç çalışmasında önemli aşama, İHA, SİHA....Asıl önemli olansa, ruhumuzun zindandan kurtuluşu, Ayasofya'nın yeniden cami olması.

Söylediklerimde siyaset var mı? Yok. O halde; "Bütün Türkler bir ordu, katılmayan kaçaktır" diyelim.

"Türkiye, Azerbaycan'a silah vermiş" diyen CHP'li Çeviköz CHP'den ihraç edilmelidir. Edilmezse, Rusya'nın kontrolünde Azerbaycan toprağını vaktiyle yine işgal edip Türkiye'nin Orta Asya Türklüğü ile bağının kesilmesi üzerine, İran'dan toprak satın alıp adını da "Türk Kapısı" koyan Atatürk'le son bağı da koparmış olurlar.