''Andolsun ki size kendi içinizden; sıkıntıya düşmeniz (ve zorluk çekmeniz) O'nun gücüne gidip, izzeti nefsine dokunan, size pek düşkün, mü'minlere şefkatli ve esirgeyici olan bir Elçi gelmiştir.'' Tevbe Suresi Ayet; (128) Evet, Kur'an-ı Azimüşşan, bizlere Hz. Peygamber (sav)'i böyle izah ediyor. O, Hz. Peygamber, ümmetine bu kadar merhametliyken biz O'nu ne kadar sevebiliyoruz? İslamın beşiği olan, Ümmül-Kura, yani, Mekke müslümanların değeridir. Kur'an-ı Azimüş-şan orada nazil olmaya başladı.

Önce ahlak ve diğer yanlışlıkları, zorbaları, kızını diri diri toprağa gömen putlara tapan, kadınlara hiç mi hiç önem vermeyen, hak hukuk tanımayan  cahiliyyet araplarını imana ve hanif islam olmaları için davet etti. Arap toplumu, Peygamberimizi sevemediler. Çünkü bu toplum, ahlak dışı yaşantıya alışmışlardı.  Halada sevemeyorlar. Eğer Arap tolumu rahmet Peygamberini sevseydi, bu gün Suudi Arabistan, BAE'ri, Mısır ve diğerleri milyarlarca dolarını İsrailin dahada güçlenmesi için andtlaşmayaparmıydı..?

Osmanlı torunları'nı  hicaz topraklarına tekrar gelecek endişesiyle terör örgütlerine maddi yardım yapıyor, hatta İslamı hiç mi hiç sevmeyen Haçlılarla Türkiye aleyhine milyarlarını harcıyor. Korkunun ecele faydası yoktur. Bizim halkımızda İslama teslimiyeti ve Hz. Muhammed (sav) sevgisi devam ettiği müddetce eski topraklarımıza yine kavuşacağız..

Bin yıllık bir imparatorluğun torunlarıyız..Ecdadım, İslamı kabül ettikten sonra Kur'an ve sünnete aykırı davranışlarını daima kontoröl altında tutmuş, mushaflar yazmışlar, hadisi şerif ilminde dünyaca meşhur Buhari, Müslim, İbn. Mace ve Kütübüs-sitte isimli eserleri titizlikle yazmışlar ve İslamıda yaşamışlardır.

Pislik, haram kazanç, katillikle yaşayan AB.liği yüce dinimiz İslamı yok etmek için elinden geleni yapıyprlar.  Ortadoğu İslam ülkelerini zorbalıkla işgal ederek, petrolünü, yeraltı kaynaklarını çaldılar, insanlarını öldürdüler, yuvalarını yıktılar ve göçe zorladılar.. İşte Kur'anı Kerimde; Hıristiyan ve yahudileri dost edinmeyin, buyururken, S. Arabistan, Mısır, BAE'ri bunlarla ittifak içindedirler.

  Bunlar tamamen İngiliz terbiyesi ile yetişmiş, bir ingilizden daha çok müslüman düşmanlığı yapmaktalar.  Biz Türk Milleti olarak, İslama sarıldığımız, Hz. Peygamberi sevdiğimiz, mümkün olduğu kadar islamı yaşadığımız müddetçe Allahında izni ile daha güçlüyüz, ve güçleneceğiz. Onları zengin kılan petrol, artık bizdede var. Bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler... Allah her zaman doğrularla beraberdir. Biz millet olarak ihlaslı bir milletiz.