İstanbul Başakşehir'de bir sitenin asansöründe "Eros" isimli kediyi öldürmesi nedeniyle  yeniden yargılanan sanık İbrahim Keloğlan'a verilen hapis cezası onandı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi istinaf yoluyla  Keloğlan'a, Küçükcekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesince "evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararına ilişkin temyiz incelemesini tamamladı.

İbrahim Kaboğlu İstanbul Barosu'nun yeni başkanı oldu! İbrahim Özden Kaboğlu kimdir? İbrahim Kaboğlu İstanbul Barosu'nun yeni başkanı oldu! İbrahim Özden Kaboğlu kimdir?

Yerel mahkemenin hükmünde usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılık, delilerde ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığına karar verilerek, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu belirtildi. 

Eylemin doğru olarak nitelendirildiğini ve sanığa verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasının kanuni bağlamda uygulandığını, sanık ve avukatının aynı zamanda cumhuriyet savcısının ileri sürüldüğü sebebleri  yerinde görmeyerek temyiz başvurusunu reddetti.
 

Editör: Nehir Durdağı