3 büyükler milyonları harcayıp, gırtlağa kadar borçlandılar. Yaşlıları ve yabancıları takımlarına doldurdular. Ama oyunlarıyla taraftarları futboldan soğuttular, bir de tekrar transfer yapmak için kolları sıvadılar 

NAFTALİN KOKAN YILDIZLAR!

Türk futbolunun lokomotifi 3 büyükler yanlış yönetilmenin sonuçlarını sahada alıyorlar. Sezon başında adeta naftalin kokan, yaşı ilerlemiş hatta veteran denilebilecek yıldızlar (!) için milyonlarca euro harcayıp kadro yaptılar. Kulüpleri gırtlaklarına kadar borçlandırdılar. Başlarında da iddialı (!) hocalar! Sonuçta izleyenleri her geçen hafta futboldan soğuttular. 

BÖYLE TRANSFER OLUR MU?

Galatasaray, ununu elemiş, eleğini duvara asmış 34 yaşındaki Falcao'yu "Asrın transferi" diye aldı, sonuç ortada. Gençleri kulübede tutarken, 30'u geçmiş lejyonerleri sahaya sürmek neyin nesi! Fenerbahçe 39 yaşındaki Emre'yi kurtarıcı diye neden aldı? Luiz Gustavo ile gelmeceğin takımı kurulabilir mi? Kruse'yi kim aldırdı? Adil Rami'yi alana kim izin verdi?

AMAN TRANSFER YAPMAYIN!

Beşiktaş'ın en iyisi (!) hala 37 yaşındaki Atiba Hutchinson. 34 yaşındaki Burak Yılmaz bir sezonda kaç maç oynayabiliyor? Say say bitmiyor! Şimdi hepsi ara transferi bekliyor. Bu fiyaskoya ve iflasa neden olanlar bir daha transfer yapacaklarmış! Aman yapmayın! Hatta bu futbol ulemalarının transfer yapmaları yasaklansın. Çünkü yazık oluyor paralara, yazık oluyor asırlık çınarlara.