Asırlarca dünya İslam alemini sömüren, masum müslümanları öz yutlarından süren,, Ortadoğu İslam alemini perişan eden, Hicaz topraklarında mübarek Osmanlı ile savaşan ve binlerce osmanlı Türkünü şehadete götüren,

Hicaz, Yemen, BAE'liklerine parçalara bölen, Hindistan, Cezair, Fas, Tunus topraklarını işgal eden ve nihayet Irakta taş üstüne taş bırakmayan, en sonunda Suriye topraklarını işgal ederek, sadece alacakları servet hatırına masum insanları öz yurtlarından sürgün eden ve Erkeğin erkekle, kadının kadınla nikahını kıydırmasına göz yuman İngiltete, N'oldu..? kaçıyorsunuz. 

Hatta girmeye delik arıyorsunuz.

Hani İmparatorluğunuz üzerine güneş bile doğmamaıştı.

Dünyayı müslümanlardan kurtarmak için sadece Yüce İslamla asırlardır savaştınız..  

N'oldu..? Çok yüceydiniz, dünyanın efendisiydiniz...

İskenderiyede 15 Bin Osmanlı askerinin gözlerini kör ettiniz, 15 bin Osmanlı askerinide Meyamide 10 yıl Tren yollarında aç açık çalıştırdınız.

Kutul-Amarada Osmanlının galibiyetini gördünüz..Ancak hala akıllanmadınız..Sahte Tarikatlar kurdunuz, sahte fetvalar yayınlattınız, sahte mezhepler uydurdunuz..Sahte din ve siyaset adamları yetiştirdiniz, saymakla bitmiyor..

SORUYORUM; Hüküm kimin..?

HÜKÜM; YÜCE ALLAH'INDIR.''..

Kaçış nereye; Kaçın bakalım, sizi kim kurtaracak..? Uçaklarınız göremiyor, casuslarınız, şaşkın kaldılar. HÜKÜM, ALLAH'INDIR. 

92 yaşındak Kraliçe, Veliahd ve diğer mensuplar kaçacak yer arıyorlar.

Hani siz dünyanın efendisi  idiniz, Afrikada hala daha su kalmadı. Gittiğiniz ülkelerin kaynaklarını kuruttunuz. Allah' Bir adı da SABBUR..ÇOK SABREDİCİ. 

Fakat ihmalci değil, herkes ektiğini biçecektir.

Gelin tövbe edin Allah'ın hükmüne sarılın..

Hz. Muhammed (sav)'in ahlakına sığının..

Kraliçe, seneler önce Türkiye'ye geldi. Ve direk Bursaya gitti ULU CAMİDE Rahman suresini okuttu ve dinldi..

Demekki Kur'an-ı Kerimi biliyorlar ama iman etmiyorlar.

ALLAH HER ŞEYE KADİRDİR..Her yerde Onun Hükmü vardır