1. İsmail Bahsi Kimdir?

İsmail Bahsi kimdir? (01.01.1996) doğumlu yani 23 yaşındayım. 1.78 boyunda 70 kilo ağırlığındayım. Lise mezunuyum, üniversite okuyacağım. Sosyal medya işi ile uğraşıyorum. 

2. Instagram’da nasıl bu kadar başarılı oldun?

Önceden de belli bir kitlem vardı. Ama En çok kitleyi ‘’AD ETİKETİ’’ sayesinde yakaladım bu başarıyı. Kendi adıma yakaladığım bu başarıdan da oldukça mutluyum. ( ismailbahsiofficial )

3. ‘’AD ETİKETİ’’ sistemini biraz anlatabilir misin?

‘’AD ETİKETİ’’ bir nevi etkileşim aracıdır. Yapmış olduğum bu etkileşim sayesinde farklı kullanıcı profillerine ulaşmaktayım. Sosyal medya kullanıcıları da bana daha kolay ulaşım sağlamaktadır.

4. Instagram’da yakaladığın bu başarı sana gerçek hayatta neler kattı? 

Yapmış olduğum bu başarı daha çok sosyal medya alanında bana başarı kattı. İllaki gerçek hayatta da bana katkısı olmuştur. Günlük hayatta beni görüp selam veren, tanıyan olsun. Yapmış olduğum sistemi soran olsun, güzel şeyler kattı bana bu başarı.

5. Instagram’daki kazancınla bilgi verebilirmisin? 

İstesekte istemesekte sosyal medya artık hayatımızın bir parçası konumunda. Anlaşmalı olduğumuz reklam firmaları olsun. Sosyal medyadan yapmış olduğumuz reklamlar olsun. Oradan kazancımı sağlamaktayım. İnsanlar benim kazandığım para ile beni konumlandırmasını istemiyorum. Yapmış olduğum işler ve başarı sayesinde beni konumlandırmasını istiyorum.

6. Son olarak seni merak edenlere ne söylemek istersin?

Yapmış olduğum bu ‘’AD ETİKETİ’’ sizlere illaki garip gelebilir. Bilen illaki vardır. Bilmeyeninizde zamanla yavaş yavaş öğreneceğini umuyorum. Yapmış olduğum bu ‘’AD ETİKETİ’’ sistemi. Beni takdir edip yanımda duran herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese buradan selamımı yolluyorum sağlıcakla kalınız…

Röportaj: Göktuğ EFİL