Küçükçekmece'de uygulamada şüphe üzerine durdurulan şahıslar polise direndi. Şahıslar bir polise yumruk atarken diğer memura da üstündeki şarjörüyle saldırdı.Etkisiz hale getirilen 4 şüpheliden ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. 

Şahıslardan biri polisi burnuna yumruk atarak yaralarken diğeri ise memura şarjörle saldırdı.Gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıkarken araç içerisinde ise bir miktar esrar ele geçirildi.

İstanbul Küçükçekmece İstiklal Caddesi üzerinde  dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda,  Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı motorize polis timi, cadde üzerinde uygulama yapmaya başladı. Bu sırada polis ekibi, şüphe üzerine hafif ticari aracı durdurdu. Araçtan inmeleri sonrasında üst aramaları yapılacağı sırada polise direnmeye başlayan şahıslardan B.G., polis memuru S.A.'yı burnuna yumruk atarak yaraladı. Diğer şahıs C.K. da polis memuru O.B.'nin belindeki şarjörü alarak ona vurmaya başlayınca ortalık karıştı. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu B.G. ve C.K. ile birlikte U.K. ve S.G., kelepçelenerek etkisiz hale getirildi.

Edirne'de kocasının bıçakladığı Cansu Tarak öldü Edirne'de kocasının bıçakladığı Cansu Tarak öldü

Araç içerisinde yapılan aramada bir miktar tütüne karıştırılmış esrar maddesi ele geçirildi. Aramaların ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 4 şahıs, emniyete götürüldü.  Saldırganlara, "Görevli memuru mukavemet" ve "Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan adli işlem yapıldı. "Uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından toplamda 9 adet suç kaydı olan şahıslardan ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.

Editör: Nehir Durdağı