Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, İstanbul'un son anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı, "İki şeye çok şaşırdım" diyerek o detaya dikkat çekti.

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken özellikle İstanbul'da hangi adayın önde olduğu, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranlarının durumu heyecanla ve merakla takip ediliyor.

HAKAN BAYRAKÇI'YI ŞAŞIRTAN ANKET SONUÇLARI

Son seçim anket sonuçlarına ilişkin bilgileri paylaşan SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN Türk'teki canlı yayında son oy oranlarını aktaran Bayrakçı, iki detaya çok şaşırdığını ifade etti.

İYİ PARTİ'NİN İSTANBUL'DAKİ OY ORANI NE?

Bayrakçı, Millet İttifak'ından ayrılarak seçime tek başına giren bir diğer parti olan İYİ Parti'nin oy oranını da açıklarken "İYİ Parti'de 9,10 alamasa da 5'in, 6'nın üzerinde bir oy alacaktır yine"ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU VE KURUM KAFA KAFAYA"

Son seçim anketlerinde İstanbul'da iki şeyin kendisini çok şaşırttığını açıklayan Bayrakçı, şu ifadeleri kullandı;

"Şu anki sonuçlara göre bile İmamoğlu ve Kurum'un oy oranları kafa kafaya gelmiş durumda. Bundan iki ay önce böyle değildi.

DEM PARTİ'YE RAĞMEN İMAMOĞLU'NUN OYLARI

Beni iki şey çok şaşırttı. Birisi Dem'in aday göstermesine rağmen İmamoğlu'nun hâlâ belli bir oyu koruması.

İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü! Gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü! Gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı

YENİDEN REFAH'A RAĞMEN KURUM'UN OYLARI

Buna karşılık Yeniden Refah Partisi'nin 1 puanın bile önemli olduğu bir yarışta 'Biz ayrı giriyoruz, aday çıkartıyoruz' deyip 3'lere yakın bir oy potansiyeline sahip olmasına rağmen; Murat Kurum'un da İmamoğlu'nu yakalaması. Açıkçası kendi adıma bu iki duruma çok şaşırdım."

Editör: İrem Nur Kaya