İBB iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Maraton İstanbul 2022 sona erdi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, sosyal medya hesabından organizasyona katılan İstanbulluların etkinliği yuhaladığı anları paylaştı.

"İstanbulumuzun durumu daha da vahim"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve geldiği günden beri Maraton İstanbul da dahil olmak üzere kentteki kurulu düzeni alt üst ettiğini belirten AK Partili Yüksel, şu ifadeleri kullandı:

"Bugünkü maraton, İBB yönetiminin kabiliyetsizliğini bir kez dahagözler önüne serdi. Maraton organizasyonu ve katılımcıların motivasyonu 4 yılda bu hale geldi maalesef. İstanbulumuzun durumu daha da vahim."

Yarım asırlık güzide maratonu berbat eden CHP’li yöneticilere tepki gösteren vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyeti sosyal medya platformlarında şu şekilde dile getirdi.

• İmamoğlu’nun beceriksizliğine tepki gösteren ‘seyyariteyyar’ adlı Twitter kullanıcı, “Hep şov. Senin yüzünden 1 saat 10 dk ayakta bekledik. Miting mi maraton mu belli değil. Tatilde olsan daha iyiydi” paylaşımını yaptı.

• İmamoğlu’na tepki gösteren Fatih Şahin ise “Önceden 15 dk’da başlayan halk yürüyüşünü 1.5 saat gecikme ile başlattınız. Aferin. Daha yürüyüşe başlamadan 2 saat ayakta bekleterek yordunuz” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

• Sinan Tekinel adlı vatandaş, “3 kilometrede bir su var denildi. 6 km boyunca su yoktu. Tebrikler İBB” tepkisini gösterdi.

• Sosyal Medya platformu Instagram’dan sitem eden ‘brcnspor’ adlı kullancı ise, “Bu kadar kötü bir organizasyon görmedim. 1 saattir insanlar bekliyor” tepkisini dile getirdi.

• ‘harunozcan52 adlı sporsever ise, “1 sattir başlamasını bekliyoruz. Rezillik resmen” paylaşımıyla CHP yönetimine isyan etti

Editör: Haber Merkezi