İzmir'in Bornova ilçesinde mali müşavir olarak çalışan 36 yaşındaki Volkan Atılgan, ayağından ameliyat olan annesi Pervin Atılgan'ın bakımı için eşi 30 yaşındaki kuaför Sevim Atılgan'la birlikte annesinin evinde kalmaya başladı.

Genç çift, gece birlikte banyoya girdi. Ancak Atılgan çifti banyodan uzun süre çıkmadı. Bunun üzerine merak ederek banyo kapısını çalan, ses gelmeyince de kapıyı açan Pervin Atılgan, büyük bir şok yaşadı. 

Oğlu ile gelininin yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören Pervin Atılgan, sağlık ekiplerine haber verdi. 

Eve gelen sağlık ekiplerin genç çifte kalp masajı yaptı. Ekipler, daha sonra çifti ambulansa alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada da yapılan canlandırma çalışmalarına rağmen Volkan ve Sevim Atılgan çifti hayata döndürülemedi.

Adrese gelen olay yeri inceleme ekiplerince evin içerisinde incelemelerde bulunulurken, acı haberi alarak hastaneye gelen genç çiftin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. 

İlk incelemelerde genç çiftin banyoda bulunan tüplü şofbenden zehirlenmiş olabileceği değerlendirilirken, hastaneye gelen savcının incelemesinin ardından çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
 

Editör: Haber Merkezi