İstanbul Kadıköy'de meydana gelen olayda 23 yaşındaki Davut Atakov, Almanya'dan ziyaretine gelen kız arkadaşıyla yürürken kendilerine laf atan bir kişiyle tartıştı.

Laf atan kişi yanındaki bıçağı çıkararak Davut Atakov'a sapladı. 

Kanlar içerisinde kalan Atakov kız arkadaşının yardımıyla hastaneye götürüldü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şanlıurfa'da 351 kayıt dışı trafo tespit edildi! Şanlıurfa'da 351 kayıt dışı trafo tespit edildi!

Polis kamera kayıtlarından kimliğini belirlediği şüpheli 56 yaşındaki Ali K.Ş.'yi yakaladı. 7 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

23 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlanırken annesi Oğulgözel Atakov, “Bunu yapan insanın, ölmesini istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. 23 yaşındaki çocuğumun canını alanın canının alınmasını istiyorum. Ben ancak öyle rahatlarım. Benim yakışıklıma kıyanın ölümünü istiyorum. Hükümetime sesleniyorum, bunu yapabiliyorsanız ölmesini istiyorum" dedi.
Almanya’dan Davut Atakov’a sürpriz yapmak için İstanbul’a gelen kız arkadaşı Simge Tuğcu ise, “Ellerimden kaydı gitti. Hiçbir şey yapamadım. Buraya, ona sürpriz yapmaya geldim. Şimdi ise toprağa verdim, gidiyorum. Acım çok büyük, böyle şeyler yaşansın istemezdim. Biz 6 aydır birlikteydik. Ciddi düşünüyorduk. Allah benden aldı onu. Birlikte konsere gitmiştik. Sonra Kadıköy’de olanlar oldu” diye konuştu.

Editör: Grlyrtts