‘’Sen o münafıkları gördüğün zaman, kalıpları hoşuna gider ve söylerlerse, dediklerine kulak verirsin. Sanki onlar, direk olmuş keresteler gibidirler. Asker arasında çıkan her gürültüyü, korkularından kendi aleyhlerinde sanırlar.

Onlar düşmandırlar; onun için kendilerine emniyet etme, onlardan sakın. Allah kahretsin onları!... Hakdan nasıl çevriliyorlar...’’ (Münafikun Suresi: 4) Evet, bu kanı bozuk münafıklara Kur’an-ı Kerim böyle hitap ediyor.

Kanından şüphe edilen bu hain K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı. Binlerce Mehmetçiğin kanları ile yoğrulan toprakları Rumlara vermek için adeta inatlaşıyor, sözümün arkasındayım diyerek arsızlığını bir kerre daha beyan ediyor.

Türkmen beyi Dr. Devlet Bahçeli de bu hainin oturduğu koltuğa layık olmadığını derhal istifa etmesini istedi. Türkmen Beyi; ‘’Kıbrıs Türktür Türk kalacak dedikten sonra..’’, Beşparmak dağlarına dökülen şehit kanları hiç bir şart altında silinmeyecektir.

Tayfur Sökmen, 1939’da referandumla Türkiyeye bağlanmayı kabul eden Hatay Devlet Başkanıydı, sözleri ile bu haine son ikazını söylemiştir.

Maaşını ve içtiği suyu dahi Türkiyeden alan bu hain, hiç bir zaman ben ‘’TÜRKÜM’’ demez, biz Kıbrıs Türküyüz, derler. Türkiyenin verdiği yetmiyormuş gibi, Avrupada Türk düşmanlarından yardım istemekle sözde Avrupanın gözdesi haline gelmek istiyor.

Kıbrıs, babasının malı imiş gibi, Kıbrısı Rumlara peşkeş çekmek istiyor. Başbakan Tatar, Akıncıya seçimlerde cevap verileceğini açıklasada bu hainin vakit geçirmeden koltuğunu bırakması lazım. Veya K.K. T. C. Türkiyenin bir vilayeti olarak bir Vali ilede idare edilir, diye düşünüyorum.