SAMET Aybaba, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Tayfur Havutçu, İbrahim Üzülmez... Bu kaptanlar gerektiğinde sorumluluk alır, sahaya yüreğini koyardı. 'Deli İbo'nun kısıtlı yeteneğiyle verdiği mücadeleye bile şapka çıkarıldı. Çünkü o bir kaptandı, örnek olmaydı.
 
Şimdi gelelim şimdikilere... Beşiktaş'ın kaptanı yedek kulübesinde paslanan Tolga, ruhsuz Oğuzhan mı olmalı? Sırf yerli diye rotasyon oyuncusu Necip'e pazuband mı teslim edilmeli? 
 
Oğuzhan 'son kullanım tarihi geçmiş' gibi berbat oynuyor. Buna rağmen şans veriliyor. Her defasında da hocasını yanıltıyor. Haydi ilk golü çıkaramadın, boyun yetmedi. Peki verdiğin o hatalı pas neydi? Mourinho olsa sahaya girip seni döverdi! 
Quaresma "Ben fazlalıksam giderim" diyorsa, sen ve kadroya bile giremeyen Tolgay 5 kere gitmeli. Yazık Güven'in attığı gole, ıslattığı formaya. Burnu havada, kaprisli yıldızlar yerine Güven-Dorukhan gibi gençler oynasın canımı yesin!
Babel, ofsaytta bile atamıyor. Ljajic suya sabuna dokunmuyor. Pepe-Vida'lı savunma delik-deşik. Olan taraftara oluyor. 
 
Şenol hoca artık kendisini resetlemeli, error veren Atiba-Oğuzhan'dan vazgeçmeli. Biraz da iğneyi kendisine batırmalı. Galatasaray'ın 7, Fener'in de bir o kadar eksik çıktığı maçlardaki futbollarına bakıp özeleştiri yapmalı. 
 
Bir sözümüz de "Hakem hatalara kızıp hakem oldum" diyen Yaşar Kemal Uğurlu'ya... Keşke olmasaydın! VAR'sız yoktun!