HADI gelin biraz şeytanın avukatlığını yapalım. Geyik muhabbeti ile komplo teorileri üretelim. Aslında bunun adına komplo teorisi de denmez. CHP iktidarının gerçekleri denir. İki tane konu başlığımız var; birincisi CHP iktidara gelirse ülkemizi nasıl yönetecek, ülkemizle hesapları olan dış güçlerle mücadelesi nasıl olacak? Bizi nasıl bir terörle mücadele bekliyor! İkincisi ise CHP yöneticileri yüreği yanık PKK mağduru Diyarbakır annelerini ziyaret edecek mi? Etmeyecek mi?

CHP’nin yeni misyonu

Sevgili gönül dostları, sanal Atatürk Partisi, CHP’nin artık yeni bir misyonu var. Ekranlara medya bülbülü olarak çıkan eski CHP’li yeni CHP’li, yöneticisi, MK üyesi, yöneteni, başkanı, yardımcısının tek derdi var; “HDP’yi dolayısıyla PKK’yı büyük bir azimle savunmak”. Bunu bir görev haline getirmişler. Başka bir dertleri yok gibi! PKK, HDP ve de YPG’yi ölümüne savunuyorlar. Beka sorunu yaşayan bir Türkiye’de terörle mücadele sorunu yaşayan bir Türkiye’de, Batılı şer güçlerce bölünüp parçalanmama mücadelesi verilen bir Türkiye’de, ana muhalefet partisini bu tür bize göre eğri bir politik yol siyasi yol, izlemesi, oy için onların peşine takılması hoş bir görüntü değil. Geleceğimiz için de güven veren bir görüntü değil. CHP ana muhalefet partisi hadi diyelim yolları, düşünce yapıları farklı olan, Saadet Partisi ile HDP ile İyi Parti ile birlikte iktidara geldi. Türkiye’yi yönetmeye talip oldu. Burada sorulacak iki soru var? Birincisi terörle nasıl mücadele edecekler? Çünkü hukuk diyorlar, demonkrası diyorlar, iyi de adam senin askerini polisini şehit edip ülkeni bölmeye parçalamaya çalışırken, elinde silah, bomba, mitralyöz,roket,top, tüfek varken sen hangi hukuktan guguktan bahsediyorsun? Kayyum kötüdür diyorlar, PKK yardakçısı HDP iyidir diyorlar. Düşünün ki CHP’li bir zatın Cumhurbaşkanlığında, Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde iktidara gelmiş bir partinin var. İktidar ortağı olacağı için HDP’nin önü açılacak. Güvenlik güçlerinden korkusu kalmayacak ve de dağa adam militan kazandırmaya başladı, PKK’ya yardım yataklığa aleni olarak başladı, özerklik istedi, Kendi mahkemelerini, parlemontosunu kurmaya kalktı daha da ötesi Türkiye’den sanal kürdistan için 23 ili talep etti. PKK’nın sivil uzantısı olan, onun yardım ve yataklığını yapan HDP’ye, CHP ne diyecek? Zeki Müren, Bülent Ersoy misali; “Düşmannn... Al sana bomba mı?” diyecek! Çünkü CHP anlamasa da, görmese de amaca oluşmak için örmezden gelse de HDP, PKK, YPG, PEJAK, ABD, AB, İsrail’in belli bir hedefi var. Bunun adının Güneydoğu’da bir kürt devleti kurulmasıdır, daha uzak hedef ise Büyük Ermenistan projesidir. Bunlara komplo teorisi diyemeyiz, buna geyik muhabbeti diyemeyiz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti 1980 Eruh Şemdinli baskınlarından beri terörle mücadele ediyor bu teröristleri destekleyen Türkiye düşmanları ile mücadele ediyor. Bu yolda çok kan aktı. Milli servetimizin, ekonomik enerjimizin, büyük bir kısmını bu mücadeleye harcadık. Hala da harcıyoruz. Ama bu görüntü CHP’nin umurunda değil. Varsa yoksa HDP, PKK, YPG, kayyum ve de sanal hak hukuk muhabbeti.

Diyarbakır anneleri

Hadi ikincil olarak şunu da bir tartışalım. CHP yönetenleri bağrı yanık, yüreği yanık, evlatları teröristlerce kaçırılmış, dağa kaldırılmış, mağaralarda, inlerde çatışmalarda heder olan, Diyarbakır annelerini ziyaret edecekler mi? Etmeyecekler mi? Görünen o ki etmeyecekler. Hem niye etsinler ki! Orada PKK tarafından Türkiye’yi dünyaya kötü göstermek için organize edilip sokağa sürülmüş terörist anne babalarından oluşan cumartesi anneleri varken PKK’ya yardım yataklıktan tutuklanmış yerine kayyum atanmış Türkiye’yi bölme parçalama planları olan PKK’ya yardım yataklı eden bu şer odakları varken Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu veya başka bir CHP yönetici Diyarbakır annelerini niye ziyaret etsin ki! Görünen o ki dostlar artık karşımızda farkı bir CHP var. Kılıçdaroğlu’nun kendi ideallerine ve de kafasındaki düşüncelere göre dizayn edilmiş bir CHP. Ve de lütfen ama lütfen artık hiçbir CHP’li Atatürk’ün adını ağzına almasın. Atatürk partisi palavralarının arkasına sığınmasın, Rahmetli Atatürk mezardan çıksa bu arkadaşları inanın kazma sapı ile bir güzel döverdi.