ABD ziyaretiyle günlerce manşetlerden düşmeyen, kayıp 6 saat konusunu 'hamburger yemeye gittim' diyerek geçiştiren Kılıçdaroğlu'nun yeni rotası İngiltere'nin başkenti Londra oldu. 

Yatırımcı çekmek ve para bulmak için Londra'ya gittiğini söyleyen ancak görüştüğü kişilerle neler karşılığında anlaşabileceği konusunda şeffaflıktan uzak duran Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri yine gündene oturdu.

LONDRA'DA DA PKK DESTEKÇİLERİNİ BULDU

Haber7Com yer alan habere göre, terör örgütü PKK ve altılı masadaki gizli ortağı HDP'ye toz konduramayan CHP Genel Başkanı, Türkiye yetmezmiş gibi Londra'da da PKK ve Öcalan'ın sempatizanlarıyla görüşmeyi ihmal etmedi.

'HER ŞEY GÜZEL OLACAK'

Kılıçdaroğlu, terör örgütüne destekleriyle bilinen Amberin Zaman ile bir araya geldi. Zaman görüşmeye ait  o fotoğrafı "Sayın ⁦Kılıçdaroğlu⁩ ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak" notuyla paylaştı.

HALK TV DE HABER YAPTI! AMBERİN TEPKİ GÖSTERDİ

CHP yandaşı olan ve Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Halk TV'nin de skandal görüşmeyi olumsuz bir dille habere konu alması Amberin Zaman'ı rahatsız etti. Zaman sosyal medya hesabından Halk TV'ye tepki gösterdi.

AMBERİN ZAMAN KİMDİR?

-Amberin Zaman, sık sık PKK ve Abdulah Öcalan güzellemeleriyle gündeme gelirken en büyük tepkiyi DEAŞ'a karşı PKK'nın Suriye uzantısı YPG ve PYD gibi örgütleri desteklemeyi savunmasıyla çekmişti.

- PKK/YPG elebaşlarıyla görüşen Amberin Zaman, teröristlerin leşlerini "Her iki taraftan gencecik çocuklara yazık oluyor" diye paylaşmıştı. 

Terör örgütü YPG elebaşı Mazlum Kobani ve Amberin Zaman

Terör örgütü YPG elebaşı Mazlum Kobani ve Amberin Zaman

Terör örgütü elebaşlarıyla sık sık görüşmelerde bulundu.

PKK elebaşı Cemil Bayık ve Amberin Zaman

PKK elebaşı Cemil Bayık ve Amberin Zaman

Editör: Haber Merkezi