Peygamber Efendimiz, kıyamet gününün dehşetinden anlatırken, insanların kabirlerinden olduğu gibi dirileceklerini, her nefsin tek başına mücadele edeceğine yani; kimsenin kimseye faide sağlayamayacağını anlatırken, Hz. Aişe validemiz, 'Ya Resulallah, insanlar dirilirken çıplak olarak mı dirilecek' dediğinde, 'Evet, insanlar olduğu çıplak olarak dirilecek' dedi.

O zaman Hz. Aişe validemiz, 'Kadınlar da mı' dedi. Efendimiz, 'Evet' deyince 'O zaman insanlar birbirlerine bakmaz mı?' dedi. Peygamber efendimiz; 'Ya Aişe sen o günün dehşetini bir bilsen, o gün öyle bir gün ki, hiçbir kimse bir başkasına faidesi olamaz' buyurdu.

Şu anda Müslüman toplumu bir imtihan içerisinde. Medeniyetsiz Avrupalılar, yeryüzünde İslam’ı ve Müslümanları yok etmek için ellerinden ne geliyorsa onu yaptılar. Bu kadar uğraşıdan sonra Cenab-ı Allah, bir rüzgâr vasıtası ile bir virüs gönderdi. İnsanlar daha dünyada bir birinden kaçmaya başladı.

Öyleki, şimdiye kadar hiç bir zaman boşaltılmayan KABEYE bile insanlar giremez oldu.

İlk defa Beytullah boşaltıldı.

Daha şimdiden marketlere hücum edildi ve nerede ise, gıdalar iki katına çıktı ve stokçuluk başladı.

(Bakara Suresi; 11 ve….);

"Onlara; yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, Biz ancak ıslah edicileriz’’ derler.

Şunu bilin ki onlar, bozguncuların ta kendileridir. Lakin anlamazlar.

Onlara; İnsanların iman ettiği gibi iman edin, denildiği vakit, biz hiç sefihlerin akılsız ve ahmak kişilerin iman ettikleri iman edermiyiz, derler. Biliniz ki sefihler ancak kendileridir, fakat bunu bilmezler ve ya bilmezlikten gelirler.

Bu münafıklar mü’minlerle karşılaştıkları vakit, biz de iman ettik, derler.

Kendilerini saptıran şeytanları ile baş başa kaldıklarında ise; Biz sizinle beraberiz, biz mü’minlerle sadece alay ediyoruz, dediler.

Gerçekte, Allah onlarla istihza alay ederde azgınlıklarında fırsat verir, onlar bir müddet başı boş dolaşırlar.

İşte onlar, hidayete karşılık dalaleti satın alanlardır. Ancak onların bu ticareti kazançlı olmamış, ve kendileri de doğru yola girememişlerdir.

İnsanların bazılarıda vardır ki, inanmadıkları halde Allaha ve ahiret gününe inandık derler.

Onlar, kendi akıllarınca güya Allah’ı ve mü’minleri aldatırlar.

Hâlbuki onlar ancak kendilerini aldatırlar ve bunun farkında değillerdir.

Onların kalplerinde hastalık vardır. Allah da onların hastalığını çoğaltmıştır.

Söylemekte oldukları yalanlar sebebiyle de onlar için elim bir azap vardır."

Evet, şu günlerde büyük bir imtihan içerisindeyiz. Eğer insanlar bir olur, beraber olursa Allah’ın izni ile bu imtihandan da başarılı olarak çıkacağız.

Yüce Türk Milleti inançlı ve inandığında şimdiye kadar asla taviz vermemiş inancı ile yaşamıştır.

Rabbim, Ümmeti Muhammedi, hayırlısı ile muhafaza eylesin, devletimizin gücünü artırsın, düşmanlarımıza karşı utandırmasın..