ABD’nin terör örgütü PKK, Asala bitirildikten sonra devreye sokulan örgütüydü. Aziz vatanı Sevr şartlarına razı edebilmek için öncelikle Dünyanın dikkati laboratuvarda üretilen “Kürt” kavramına çekilmeliydi. Bunun için emperyalist ülkeler “suni dil Kürtçeyi üretti.” Üretilen sözde dil “Farsça, Arapça, Türkçe karışımıydı.” Dili, edebiyatı, müziği, geçmişte devleti dahi olmayan, bulundukları coğrafi bölge adı sebebiyle Kürt denilen insanlardan millet oluşturup, öncelikle Türkiye’yi 1915 şartlarına getirmeye zorlamaktı gaye

. Irak, Suriye, İran, Türkiye’den koparılacak parça ile Kürdistan kurma projesinde, asıl hedef Türkiye’dir. Irak, Suriye zaten manda sayılabilecek durumda. İran ne yapar göreceğiz. Körfez Savaşları ile Irak 36. Paralel üzerine montelenen yapıdan sonra, Suriye’de yakılan ateş tamamlayıcı unsurdur.. Trump dönemi adeta yarı yıl tatili gibi geçti. Bölge biraz nefes aldı.

Biden’le birlikte, ateş harlanacak, savaş kızışacaktır. Rusya’nın Libya ve Dağlık Karabağ öfkesi Biden’le ortaklığa giderse zor bir süreç bizi bekliyor. Çünkü tarihte ABD-Rusya çatışmamıştır. Hitlerden Rusları kurtaran da ABD’dir.

1.Dünya Savaşına girmedikleri halde Sevr’e temel teşkil eden Wilson prensipleri ABD’nin eseridir. Koronavirüs sebebiyle ekonomik sıkıntının had safhada olduğu Dünyamız için yakın diğer tehlike beslenmedir. Piramitin tepesinde yer alanların Dünyayı dizayn için bu fırsatı kaçırmayacakları belli.

Türkiye tamamen dışa odaklanmalıyken, anti milli siyasetçilerle uğraşıyor. PKK partisi ile bir araya gelip hazırladıkları Ata-Türk’süz, bölücü Anayasanın metinleri, açıklamalar aleni iken “yapmadık” diyorlar. Demem o ki, Allah muhafaza, Biden henüz resmen ABD başkanı olmadan tebrik edenler iktidar olursa işimiz var demektir. Bir de muhalefete yardımdan bahsetmesini hatırlarsak, önümüzdeki dönem ülke içini de kaynatacakları kesindir.

İstanbul Belediye başkanından Akşener’e, Sorosçu meslek kuruluşlarından sözde sanatçılara, medyadaki Soros silahşörlerine bir ekip zor zamanlarda “koronavirüslü hasta” sayısı ile uğraşıyor. Merak ediyorum, tam sayıyı duydular ne olacak? Ne işlerine yarayacak? Biri de çıkıp açıklasın.

Asıl mevzuya dönersek, Biden Ortadoğuyu tekrar harlatmadan, Türkiye-Rusya Suriye’deki ateşi tamamen söndürme antlaşmasını yapmalıdır. Suriye’nin doğusundaki PKK bölgesi tekrar Suriye sınırı içinde kalmalıdır. Biden’in seçilmesi ile nasıl ki Rusya Kafkasya’daki savaşı bitirdi, aynısı Suriye’de olmalıdır.

Yoksa, 3. Dünya savaşı sadece bölgeyi değil Dünyayı infilak ettirir. Kıyamet senaryosunu önleme tarihi görevi, Rusya-Türkiye anlaşmasına bağlıdır.