Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir fabrika sahibi olan Necmi Şahin, girdiği pres makinesinin çalışmasıyla içeride sıkıştı. Şahin, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkunç kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

20 ilde Sibergöz operasyonları: 74 kişi yakalandı! 20 ilde Sibergöz operasyonları: 74 kişi yakalandı!

Kocaeli İzmit ilçesi  Alikahya Atatürk Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi'ndeki önceki gün 22.30 sıralarında plastik parça üretim fabrikasında meydana gelen olayda  fabrikaya yeni alınan pres makinesinin kurulumu sırasında, bilinmeyen bir sebeple makinenin içine giren fabrika sahibi Necmi Şahin, cihazın aniden çalışmasıyla içeride kalıp, sıkıştı. İşçilerin ihbarı üzerine fabrikaya polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Necmi Şahin, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Pres Makinesi 2

Otopsi işlemlerinin ardından Necmi Şahin'in cenazesi ailesine teslim edildi. Şahin'in cenazesi Alikahya Fatih Mahallesi Fatih Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Şahin'in evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Görüntülerde Necmi Şahin'in çalışanıyla birlikte makineyi kontrol ettiği ve içine girdiği görüldü. Makine kendi kendine çalışırken, dışarıda bulunan işçi panik haliyle sistemi durduruyor. Elektrik kesilirken, Necmi Şahin makinenin içinde sıkışıyor.
 

Editör: Nehir Durdağı