HADI gelin biraz geyik muhabbeti biz de yapalım. Yani komplo teorisi üretelim. Hep ABD üretecek değil ya! Neydi ABD’nin son komplo teorisi; “Türkler, KÜRTLERİ katledecek. ABD çekilirse, hepsini öldürecekler!”. Bu tabii ki bir kara propagandaydı. Anında karşılık buldu. Türkiye’ye karşı sempati beslemeyen, Yahudi sermayeli gazeteler açıklamaya atladılar. Bir kara yayın ki sormayın gitsin. Orada yaşayan insanlarımızı bile şüpheye düşürdüler. ABD’de yaşayan Erkan Kafadar kardeşim, Volkan Selen kardeşim beni arayıp; “Bizimkiler Kürtleri mi öldürüyor!” diye sormak zorunda kaldı. Aslında ABD yetkililerinin yapmak istediği, ellerinde patlayan terörist ordusu YPG-PKK’nın, Türkiye’nin kararlı tutumundan dolayı korunma güdüsü Türkiye’nin elini kollunu bağlama arzusuydu. Bu kadar karanlık stratejik bir düşman yani.

350 bin Kürt mülteci

İşin özüne baktığımızda yalnız Kobani’den göç eden, 350 bin kürt mülteciye ev sahipliği yapıyoruz. Geldiler... Gitmiyorlar! Neden! Çünkü Türkiye’de ki imkânlar, Suriye ye göre üç beş kat daha iyi. Ne hikmetse bu mülteci kardeşlerimizi, ABD’li alçakların dediği gibi ÖL-DÜR-MÜ-YORUZ... Ayrıca onlar da da biliyor ki Ortadoğu’da, Kürt insanının En özgür yaşadığı, ayrımcılığa tabi tutulmadığı Tek ülke var o da; ‘Türkiye’.

DEAŞ vurdu

Gelelim şimdi kendi komplo teorimize. DEAŞ Mümbiç’te ABD devriyesini vurmuştu! 4’ü Amerikalı, 20 kişi öldü. ABD tam çekilmeye karar vermişken Savaşın başladığından beri böyle bir saldırı, böyle patlama ile biten bir eylem olmamışken! Bir anda olan bu patlama ilginç geldi! ABD, DEAŞ yaptı dedi.Gerçekten öyle mi? Çünkü ABD bu tür kendi kendini vurma, eylemlerde sabıkası yüksek bir ülke. CIA her türlü karanlık eylemin içinde olabilir. Bunun örneklerini sayarsak inanın sayfalar yetmez. Darbe yapma, kendi kendini bombalama, başka ülkelerin iç işlerini karıştırmak için karanlık eylemler yapma ve de en önemlisi elindeki medya gücüyle yandaş devlet ordusu ile kara propaganda yalan haber yapma. Bunlar ABD ve de onun içi karanlık gizli servisinin işi. Yani bombacıyı başka yerde aramaya gerek yok. Dört taraf çevrili olan bir bölgeye, DEAŞ eylemcilerinin girmesi zor.

Kuleleri kim vurdu!

Ayrıca yıllardır tartışılan bir konu var; “ABD ikiz kulelerinin,Vurulma hikâyesi”. Bu kulelerin vurulmasının önünü, CIA’nin açtığı iddia ediliyor. Yani ABD kendi kulelerini bombalattı. Niçin bombalatmıştı! Birincisi Irak’a savaş açmanın yasal bahanesi için ikincisi kendi eğittiği radikal dinci teröristleri yok etme bahanesi altında, İslam ülkelerinde katliam yapma iştahının önünü açma arzusu. Öyle de oldu. Zamanın ABD başkanı bu Bush bu konuda bir DOKTRİN’DE geliştirdi; “Teröristi, yardım edeni, yataklık edeni yerinde bul yok et”. İşte bu doktrin ile Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de milyon üzerinde Müslüman’ın kanını döktüler.

CIA yapmış olabilir mi?

Şimdi ana konumuza, yani MÜMBİÇ’te ki bombalama hikâyesine dönersek. Komplo teorisi olarak bu bombalamayı ABD derin devleti, CIA veya MOSSAD yaptırmış olabilir mi? Çünkü derin devlet, CIA ve de Pentagon çekilmek istemiyordu. Başkan da çekilmek istiyor. Onu zorlamanın en önemli argümanı DEAŞ’ın hala var ve etkin olduğunu gözlerinin önüne sermek. O bombalama ile onu yapmışlardı. Bunu da Trump’a çekilmeme baskısı olarak kullandılar. Hala da kullanıyorlar. Çünkü ABD derin devleti, Pentagon için en önemli konu kayıp on üçüncü kabile safsatası ile ilişkilendiren İsrail’in güvenliği ve de toprak olarak genişlemesidir. Ayrıca ABD derin devletinin ve de siyasilerinin para babalarının içinde çok güçlü Siyonist Yahudiler var. Bunu biliyoruz.