Konya'nın Selçuklu ilçesinde 54 yaşındaki mahalle muhtarı M.M.'nin 48 yaşındaki M.A. ile birlikte olduğu, kadının 17 yaşındaki S.A. isimli kızına da 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ihbar üzerine harekete geçti. 

S.A.'nın anne ve babasının boşandığı, annesi M.A.'nın da muhtar M.M. ile birlikte yaşadıkları belirlendi. Muhtar M.M. ve anne M.A. geçen pazar günü gözaltına alındı. 

İstanbul'da Mahzen-34 operasyonu: Elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı çete çökertildi! İstanbul'da Mahzen-34 operasyonu: Elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı çete çökertildi!

M.M.'nin el koyulan telefonundaki incelemede, S.A. ile birlikte cinsel içerikli fotoğraf ve videolar bulundu.

S.A.'nın ifadesinde, "Ben o dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M., bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra bana dokunmaya, okşamaya, soyup, çıplak fotoğraflarımı çekmeye ve ters ilişkide bulunmaya başladı. Bu durumdan rahatsızdım ama annem üzülmesin ve araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum" dediği öğrenildi.

M.A. ise ifadesinde "M.M. ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra seks partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok" derken, muhtar M.M. de ifadesinde fotoğrafları M.A.'nın çektiğini belirterek, "S.A. ile ilişki yaşadım. Onu öpüp, okşadığım doğrudur. Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok" dedi. Muhtar M.M. ve anne M.A. tutuklandı. 

Editör: Gürel Yurttaş