SPOR

Konyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de 26. hafta maçında üst sıralardan kopan ve teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.
Son 6 haftada maç kazanamayan ve 40 puanla 7. sırada bulunan Fenerbahçe, bu maçla kötü günleri geride bırakıp, moral kazanmak istiyor.
Konyaspor ise kritik bir dönemden geçiyor. 25 puanla düşme hattına inen Konyaspor, karşılaşmaya dönüm maçı olarak bakıyor.

38. kez karşı karşıya geliyorlar

Fenerbahçe ile Konyaspor ligde bugüne kadar 37 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 30'unu Fenerbahçe kazanırken, Konyaspor sadece 4 galibiyet aldı, 3 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 102, Konyaspor 41 gol attı.

Konyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Koronavirüs nedeniyle maçların seyircisiz oynanması kararının alınmasından sonra gündeme yayın konusu gelmişti.
Futbolseverler şifreli yayın nedeniyle maçları izlemek için topluluk içine giriyorlar, kafe ve restorant gibi yerleri tercih ediyorlardı.
Koronavirüs nedeniyle toplu yerlerde bulunmanın sakıncalı olduğu açıklanınca bu kez maç yayını konu oldu. Bakanlıktan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yetkililerin Konyaspor-Fenerbahçe maçının yanı sıra tüm maçların şifresiz yayınlanması için görüşmeleri sürdükleri bildirildi.

Konyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma Beinsports 1'den naklen yayınlanacak.