Koronavirüs salgını etkisini sürdürürken, bu kez de 2 belediye başkanı ve 1 kaymakam koronavirüse yakalandı.

Ordu'nun Ünye İlçe Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve  Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın Kovid-19 şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi. 

Güney ve Tavlı’nın sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin evde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın corona virüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Sağlık durumları iyi olup, tedavileri izole ev ortamında sürdürülmektedir. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Osmaniye Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili hemşerilerim. Yoğun çalışma tempomuzda değişik ortamlarda çok fazla kişiyle zorunlu olarak temasımız nedeniyle, babam İsmail Hakkı Öner'in ve benim korona virüs testimiz pozitif çıkmıştır.

En hafif belirtide, başkasına bulaşma riskini gözeterek 3 gün önce başlattığım kişisel tecridim, 18 ağustosta konan teşhisle 14 gün hastanede devam edecek ve Allah'ın izniyle sağlığımıza yeniden kavuşacağız."

Editör: Haber Merkezi