Koranavirüs nedeniyle sıkıntılı günler yaşanırken, Sakarya'nın Kocaali ilçesinde inanılmaz bir olay meydana geldi.

Kocaali Belediyesi görevlileri vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Alandere Mahallesi 585. Sokak’taki başıboş köpekleri toplamaya başladı.

Bu sırada S.Ç. isimli belediye personeli, sokak köpeklerini besleyen ve kızına corona virüsü teşhisi koyulduğu gerekçesiyle evde karantinada olması gereken G.P. (65) tarafından engellendi.

Aracın kapısını açarak sokak köpeklerini dışarıya çıkartmak isteyen G.P. kendisine engel olmak isteyen görevli S.Ç.’yi önce tehdit etti ardından da maskesini açarak yüzüne tükürdü.

Mahalledeki diğer vatandaşlar tarafından uyarılan belediye işçisi S.Ç. yüzüne tüküren G.P.’nin kızında corona virüsü şüphesi olduğu için karantinada olduğunu öğrendi. Hemen yüzünü yıkayan S.Ç. daha sonra olay yerine 112 ve polis ekiplerini çağırarak G.P.’nin yüzüne tükürdüğünü söyledi. Belediye görevlisi S.Ç. daha sonra virüsünün kendisine de bulaşmış olabileceği şüphesi ile evde karantina altına alınırken, yüzüne tüküren adamdan şikayetçi oldu.

Hem 65 yaş üstü olması hem de hemşire kızına corona virüsü teşhisi konulması nedeniyle evde olması gerekirken, evden dışarı çıkan 65 yaşındaki G.P. hakkında polis soruşturma başlattı.
 

Editör: Haber Merkezi