Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini Adalet ve Kalkınma Partisi döneminden beri sürdüren Güven Aydın'ın 20 yaşındaki oğlu Kovid-19 nedeniyle vefat etti. Cenaze detayları ile ilgili henüz kesin bir bilgiye erişilmezken yaşanan üzücü durum için Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi başsağlığı mesajı yayınladı.

Virüsü yenemedi

Temel Karadeniz döneminden itibaren belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Güven Aydın'ın, 2000 yılında doğan oğlu bir süredir gördüğü kovid-19 tedavisine yenik düştü. Henüz 20 yaşında olan Güven Aydın'ın oğlu için başsağlığı mesajları peş peşe gelmeye başladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve geçtiğimiz dönem Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı olan eski çalışma arkadaşı Besim Müftüoğlu da sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Öte yandan partili ve Küçükçekmece Belediyesi'nde çalışan birçok kişi de başsağlığı mesajları gönderiyor.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi: Başkan Yardımcım, arkadaşım Güven Aydın’ın evladının vefat haberini öğrenmiş bulunuyorum. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Gönlündeki keder benim de gönlümün en derin yerindedir. Merhum evladıma Allah’tan cennet mekan, geride kalan ailesine ve sevdiklerine sabır dilerim.

Küçükçekmece Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu: Küçükçekmece belediye Başkan yardımcısı kıymetli kardeşim Güven Aydın’ın evladı virüs yüzünden hakkın rahmetine kavuştu ,Allah rahmet eylesin ,ailesine sabırlar diliyor acılarını paylaşıyorum.

CHP Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Arife Hatunoğlu:  Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcımız,Sn.Güven Aydın’ın 20 yaşındaki oğlunun Cavit 19 belasından ölümünü üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Arkadaşımızın acısı bizimde acımazdır.Merhum Allah’tan rahmet Güven ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum

Kaynak: https://www.sirketdedikodulari.com/gundem/kucukcekmece-belediyesi-baskan-yardimcisi-guven-aydin-in-h423.html

Editör: Haber Merkezi