Önce seyircisiz oynanması daha sonra ertelenmesi konuşulan ve dün oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonra Fatih Terim ve Sergen Yalçın koronavirüs ile ilgili konuştu.

Terim, maçların ertelenmesini istedi

Fatih Terim, maçların ertelenmesi gerektiğini savunurken, Sergen Yalçın ise alınan karara saygı duyduğunu ve biraz abartıldığını söyledi. Yalçın'ın "Koronavirüsü abartıyoruz" demesinin ardından öksürmesi ise özellikle sosyal medyada çok konuşuldu. 

'Mutlu değiliz'

47 yaşındaki teknik adam, konuyla ilgili tam olarak şunları söyledi: "Hafta içi oyuncu grubumuzla toplantı yaptık. Yabancılar biraz gergin, biz daha sağduyuluyuz. Biz bir yaptırım yapamayız. Biz de oyunculara şu anda dünyanın en güvenilen ülkesinde olduklarını söyledik.

Devletimiz ve bakanlarımızın iyi çalıştığını söyledik. Güvenli bir ülkedeyiz. Sanki biraz abartılıyor gibi. Tek problem seyirci olmaması. Seyirci olmayınca olmuyor futbolda. Bugün iki taraf da iyi mücadele etti ama seyir zevki olmadı. Mutlu değiliz. Onlar da mutlu değil. Böyle atmosferde oynanacak oyun bu kadar"