KPSS tercihleri ne zaman? KPSS tercih tarihi? ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavının başvuruları dün yani 30 Haziran 2020 tarihinde başladı. Başvurular 13 Temmuz 2020’ye kadar devam edecek. KPSS 2019 yılı sınav ücreti 75 lira olarak belirlenmişti. Konuya ilişkin ücret açıklaması yapılmadı. Peki adaylar sınava girdikten sonra ne zaman tercih yapacak. Memur adaylarının merakla bekledi tercih tarihini Bakan Selçuk açıkladı. Peki KPSS tercihleri ne zaman? KPSS tercih tarihi?. İşte konu ile ilgili tüm detaylar

KPSS tercihleri ne zaman?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bu yıl yapılacak olan KPSS merkezi yerleştirme sınavı takviminin güncellendiğini bildirdi.

Bakan Selçuk, adayların KPSS tercih tarihlerini açıkladı.

KPSS-2020/1 için kurumların yerleştirme taleplerinin tamamlandığı söyledi. Memur adayları KPSS tercihlerini 23 Temmuz - 4 Ağustos tarihinde yapabilecek.

KPSS tercih tarihi?

KPSS-2020/2 için açıklamada bulunan Selçuk, kurumların taleplerini 1 Eylül’den 13 Kasım’a kadar bildirilebileceğini kaydetti. Adayların tercih işlemleri ise 30 Ocak – 7 Ocak tarihleri arasında yapılabilecek.

Editör: Haber Merkezi