Kredisiz ev almak, birçok kişi için ideal bir seçenektir. Hayalindeki evi satın almak için gereken miktarı biriktirmek, birçok insan için uzun yıllar sürebilir. Bu sebeple, kişiler krediye başvurmayı tercih eder. Ancak, faiz ödemeyi tercih etmeyen veya yüksek faiz oranları sebebiyle yaşam kalitelerinin düşmesinden çekinen birçok kişi için, kredi çekmek pek de cazip bir seçenek değildir. Bu sebebi göz önünde bulunduran Katılımevim ile kredisiz bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz. Aylık gelirinize göre en uygun seçeneği sunup, sizleri mağdur bırakmadan ev sahibi olmanızı sağlayan BDDK lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi olan Katılımevim bu konuda destekçinizdir. Katılımevim, yatırımlarınızı güvence altına alır ve tasarruf finansmanı metodunu kullanarak çeşitli esnek ödeme seçenekleri sunar.

Evde istediğiniz tadilatları yapamamanın getirdiği sıkıntı, sürekli evden çıkartılma endişesi ve yeni bir ev ararken karşılaşılan depozito, komisyon ve taşınma masrafları gibi ek yükler, kiracı olmanın zorlukları arasından sadece birkaçıdır. Bu zorluklar, hemen hemen her kiracının kendi evini almak ve bu sıkıntılardan kurtulmak için başlıca nedenleridir. Ancak, düzenli olarak kira ödeme yükümlülüğü altındayken, aynı zamanda ev satın almak için gerekli olan tasarrufu biriktirebilmek büyük bir zorluktur.

Kredisiz ev alma, kira öder gibi belirli bir süre boyunca ödeme yapmayı ve bu süre sonunda evin tamamını mülk edinmeyi içermektedir. Her ay kira ödemek istemeyen, evdeki bireylerin ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte ya da gelecek için iyi bir yatırım yapmak isteyen kişilere Katılımevim faizsiz ve kredisiz ev satın alma avantajları sunmaktadır.

Kredisiz Ve Faizsiz Ev Sahibi Olmanın Avantajları

Katılımevim'in sunduğu tasarruf finansman yöntemi, kredi çekip faiz yüküne girmenin zorluğunu ortadan kaldırarak ev sahibi olmanızı kolaylaştırmaktadır. Kendi evinize taşınma hayalinizi gerçekleştirmek veya geleceğe yatırım yapma planlarınız olsun; Katılımevim aracılığıyla bütçenizi aşırı zorlamadan ve bankaların belirlediği ağır koşullara maruz kalmadan hedeflerinizi hayata geçireceksiniz. Katılımevim aylık ödeyeceğiniz taksit miktarını, gelir düzeyinizi göz önünde bulundurarak hazırlar ve buna göre bir plan oluşturur. BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Kuruluşu Katılımevim faizsiz esnek ödeme seçenekleri ile birçok avantaj sağlar.

Katılımevim ile kredisiz ev sahibi olmanın en büyük avantajlarından biri, herhangi bir birikime sahip olmama zorunluluğudur ve belirlenen aylık taksitleri ödemeniz yeterlidir. Ayrıca aylık gelirinize uygun olarak, yaşam kalitenizi düşürmeden ödeyeceğiniz aylık taksit planlaması yapılmaktadır. Son olarak kredi çekerken bankalar tarafından talep edilen peşinat, kefil ve dosya masrafları gibi ek ödemeler ile karşılaşmamanız da Katılımevim’den kredisiz ve faizsiz ev almanın avantajlarından biridir.

Kredisiz ve faizsiz ev sahibi olma hakkında daha detaylı bilgi edinmek için, 444 11 00 numaralı hattı arayabilir ya da size en yakın Katılımevim şubesine uğrayabilirsiniz.

Editör: İrem Nur Kaya