Cenabı Allah, Bana dua edin ki, Bende  dualarınızı kabul edeyim, buyuruyor.

Ramazan ayı boyunca çok kıymetli ilim ve feyz sahibi profesörler  tarikatlar ekranları kuşattılar, durmadan dua ettiler.

Halkımız da amin dedi. Ancak, değişen bir şey yok.

Benimde burada bir söz hakkım var..? Para ile yapılan duanın kabul olacağını size kim söyledi...?

Ashabı güzine bir bakalım..Asrı saadette hangi sahabe para veya menfaat karşılığında dua etmiş, Yüce İslamı yaymak için gittiği ülkelerde şehit düşmüşler, aç açık bütün zorluklara göğüs germişler ama kimseden beş kuruş menfaat sağlamamışlardır.

Aynı Proflar, Ramazan ayı öncesi reklam yaparak, aynı konuları tekrar tekrar aynı ekranlarda anlattılar.. 

Bizim oğlan bina okur, döner tekrar okur, babından aynı konuları her yıl  anlatıp duruyorlar.

Ramazan ayı sonrası da emeklerinin karşılığını alırlar..Allah aşkına, hangi sahabe para karşılığında irşat yaptı ? söylesinler de bizde bilelim.

Dualarımız kabul bulmuyor! Elbette bulmaz çünkü karşılığını alıyorsun. 

Bunlar lüks yerlerde otururlar, lüks giyinirler lüks arabalara binerler,

Kaynağını sorsan, bunlar babadan zengin. olarak görüntü yaparlar.

Hz Ebu Bekir, bütün varlığını  dini için harcadı. Hz. Ebu Bekirin yazlığı yoktu. Villaları yoktu. 

Bütün varlığını fi sebilillah Allah yolunda Allahın rızasını kazanmak için harcamadı mı?

Bunu için Ramazanda dua edenlerin dualarına amin demedim.

***

FİLİSTİNLİ MASUM HALK YİNE ÖLÜM VE İŞKENCE İLE PENÇELEŞİYOR

Her sene olduğu gibi, bu sene de Siyonistler müslüman Filistin halkını öldürüyor, işkence ediyor, Gazzeye karşı kara harekatı başlattı.

Öldürüyor, yakıyor, yıkıyor. O, zavallı halk orada aç susuz mücadeleye devam ediyor. Türkiye'nin dışında hiç bir islam ülkesinden ses çıkıyor mu? Milyar dolarların sahibi Suudi Arabistan nerede? BAE likleri nerede...' Kuveyt nerede...? Bu saydığım Arap islam ülkeleri, İsraili tanıdılar ve milyarlarca dolar yardımı yapıyorlar. 

Osmanlı toprakları işgal altında eski sahiplerini bekliyor. Burada tepkisini gösteren iki lider var. Cumhurbaşkanı RT Erdoğan ve Dr. Devlet Bahçeli.

Bunların dışında Filistin'i savunan başka kim var...? Bir müslüman gücünün yetmediği bir olaya en azından kalbi ile buğz etmelidir. Müslümanlarda oda yok. 

Amerika ve Avrupa durmadan S 400 füzelerini kullanamazsın diyor. Neden korkuyorlar..? S.400 füzelerini süs için almadık. Ülkemizin hava sahasını savunmak için aldık. Peki sen terör örgütlerine milyarlarca dolar tutan silahları niçin veriyorsun? Terör örgütlerine bu silahları Türkiye'ye vurması için verilmiyor mu?

Filistin ve Mescidi Aksadan bana ne diyenler de var. Unutulmasın ki, o, mukaddes beldeler Osmanlının emanetidir, Osmanlı coğrafyasıdır.

Müslüman Türk Milletinin coğrafyasıdır bize emanettir.