Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın'ın geçtiğimiz gün sınırda fotoğraf çektirerek kişisel sosyal medya hesabından paylaşması binlerce kişi tarafından büyük tepkiye neden oldu.

'TAM INSTAGRAMLIK'

Birçok kişi Aydın'ın fotoğrafının savaş olan bir yere yakışmadığını söylese de Aydın tepkilere yanıt vermekte gecikmedi. Makyajlı hali ve takılarıyla gündem olan Aydın'a gelen tepkilerin arasında gazeteci Fatih Altaylı'da bulunuyor. Altaylı sosyal medya hesabından şu açıklamada bulunmuştu: "Kanal D Ana Haber Spikeri ve “HABER DAİRESİ BAŞKANI” Sayın Buket Aydın Hanımefendi’nin Barış Pınarı Harekatı’nı izlemek için gittiği sınır bölgesinden verdiği pozlar çok tartışılıyor. Ne yalan söyleyeyim, ben fotoğrafları çok beğendim. Tam Instagramlık. Hatta bir moda dergisine koyulabilecek kıvamda"

Suriye'nin kuzeyinde yer alan Tel Abyad ve Azez'de başlatılan operasyon kapsamında PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden Aydın'a yapılan yorumlar son sürat devam ederken, Aydın da sessizliğini bozdu: "Benim kılık kıyafetime laf atan Ferrari marka arabasıyla gündem olan bir "gazeteci" Hayatımda öyle bir arabaya binmedim. Alacak param da olmadı. Keşke sen de sınıra gitsen. Lüks spor arabanla git istersen yeter ki git vallahi bir şey demeyeceğiz" yazarak Altaylı'yı tiye aldı.

Editör: Haber Merkezi