Dijital ürün ticaretini gerçekleştiren Deniz Güçlü, kendisini sosyal medya alanında da yetiştirmiş bir isim. 2021 yılından beri dijital pazarlama üzerine online kurslar veren Güçlü, kendi şirketini kurarak bulunduğu alanda faaliyetlerde bulundu. Peki Güçlü Consulting Kurucusu Deniz Güçlü kimdir, kaç yaşında, hangi mesleği yapıyor?

2013 Yılında Almanya’ya Taşındı

Skype ve Zoom üzerinden dijital pazarlama üzerine online kurslar veren Deniz Güçlü, 2013 yılında Almanya’ya taşındı. Çalışmalarına buradan devam ederek bulunduğu sektörde kendisini geliştirmeye ve hizmet ağını genişletmeye başladı. Pandemi döneminde krizi fırsata çeviren Güçlü, çalışmalarına kendi şirketi üzerinden devam ediyor.

2021 Yılında Dijital Pazarlama Üzerine Skype ve Zoom Üzerinden Online Kurslar Verdi

Dijital pazarlama ve dijital ürün ticaretine yönelim gösteren Deniz Güçlü, 2021 yılından beri dijital pazarlama üzerine online kurslar veriyor. Skype ve Zoom platformlarını kullandıklarını, bu sayede pandeminin olumsuz koşulları altında çalışmalarda bulunduklarını belirten Güçlü, ekibini ve markasını geliştirdiğini sözlerine ekledi.

Güçlü Consulting Şirketini Kurarak Faaliyetlerini Kurumsal Bir Zeminde Sürdürdü

Çalışmalarını profesyonel bir zeminde sürdürmek için Güçlü Consulting şirketini kuran Deniz Güçlü, evden çalışma hayatına devam ederek yüksek bir kazanç elde ettiğini belirtti. 1,5 ay içerisinde 65.000 Euro kazanç elde eden Güçlü, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Markalara, başarılı bir dijital pazarlama için danışmanlık hizmeti de vermekte ve markaların tanıtım çalışmalarında etkin bir rol almalarını sağlamaktadır. 

Dijital Ürün Ticaretine Yöneldi

Dijital dünyada aktif bir rol almak isteyen Deniz Güçlü, kariyer hayatını bu yöne doğru çevirmiş ve bu alanda çalışmalarda bulunmuştur. Halihazırda dijital ürün ticareti konusunda faaliyetlerde bulunmakta ve kendisini geliştirmek için farklı projeler içerisinde yer almaktadır. Girişimciliğin Türkiye için önemli olduğunu, bu nedenle girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini belirten Deniz Güçlü: “Başarılı fikirleri bulunan fakat finansman konusunda sıkıntı yaşayan pek çok kişi girişimci var. Ben de girişimcilik faaliyetlerinde bulunarak kendi şirketimi kurdum. Hayallerimin peşinden gitmek benim için önemliydi. Bu nedenle fikirleri bulunan insanların, bu fikirleri hayata geçirmek için çok çalışmaları ve hayallerinden vazgeçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.”

Editör: Haber Merkezi