Müzik piyasasında başarılı işlere imza atan DJ Furkan Çavuş, sonbahara çıkması planlanan şarkısı ile ilgili bilgiler verdi. Ünlü şarkıcı Berkcan Demir, Meo ve Fakin ile birlikte çıkarmaya hazırladıkları şarkı için “Müzik piyasalarını sallayacağız” diyen Çavuş, “Elektronik müzik severler, bu şarkıya bayılacak” ifadelerini kullandı. Berkan Demir ile çok yakın arkadaş olduklarını söyleyen Çavuş, “Beraber çalıştık ve ortaya enfes bir iş çıktı. Çok heyecanlıyım. Özellikle dinleyiciden alacağımız tepkiler beni sabırsızlandırıyor” dedi.

“Türkiye’de Sahne Alıyorum Uzayda Değil”

Sahne ücreti ile ilgili de sık sık gündeme gelen başarılı DJ, ne kadar kazandığı sorusuna sessiz kaldı. Günlük kazancının 150 bin TL olduğu iddia edilen Çavuş, “Net olarak kazancım hakkında bilgi vermeyi doğru bulmuyorum. Bu hem çalıştığım yerleri hem de sektörü olumsuz etkiler” ifadelerini kullandı. “Benim gibi başarılı DJ arkadaşlarım da yüksek meblağlara sahne alıyor. Ben de iyi kazanıyorum. Çünkü işimi severek ve hakkıyla yapıyorum. Hak Ettiğim parayı alıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki benden çok kazanan DJ’ler var” dedi. Türkiye koşullarında bahsedilen meblağın çok yüksek olduğunu söyleyen Çavuş, “Gönül ister ki herkes kendi işinde hak ettiği parayı kazansın. Ancak asgari ücretin 2300 TL olduğu ülkemizde, bir sahneden 150 bin TL alıyor olmam sizce mümkün mü? Tabi ki iyi kazanıyorum ama ben de Türkiye’de sahne alıyorum, uzayda değil” dedi.

“Çok Çalışıyorum”

Özellikle yaz aylarında, tatil beldelerinde sahne alan Çavuş, “Bu senenin büyük bir bölümünü Bodrum’da geçirdim. Özellikle Marina’da çok fazla sahnem oldu” şeklinde konuştu. Uzun süredir tatil yapmadığını anlatan Çavuş, “Bizim işimizde yazları tatil yapmak neredeyse imkansız oluyor. Ben de yaklaşık 3-4 yıldır yaz tatili yapmadım. Hep çalıştım diyebilirim. Bundan çok da şikayetçi olduğum söylenemez. İşimi severek yaptığım için, her sahne bana tatil gibi geliyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi