Yazdığı şarkı sözleri ve özel yaşamı ile Türk Rap Dünyası'nın en önemli isimlerinden Ezhel yeni klibi OLAY'ı YouTube platformunda yayınladı. Sevilen rapper'ın hayranları kısa sürede şarkının 100 binden fazla görüntülenme almasını sağladı. Politik sözlere yer verilen şarkının klibi de politik mesajlar içeriyor. 

FİGHT KULÜP

Kısa süre önce Ceza, Killa Hakan ve Ben Fero ile birlikte "Fight Kulüp" şarkısını seslendiren Ezhel hayranlarını ikiye bölmüştü. Bir grup hayranı şarkıyı beğenirken bir grup ise Ezhel kalitesine yakışmadığını belirtmişti. Norm Ender adlı rap sanatçısının "Mekanın Sahibi" adlı şarkının sözlerinde Ezhel'e sataşmasından sonra çıkarılan Fight Kulüp'ün, her ne kadar cevap olarak yazıldığı düşünülsede ünlü müzisyenler şarkının daha önceden yapıldığını ifade etmişti. OLAY parçası ile tek olarak dinleyenlerin karşısına çıkan Ezhel, bir süre daha YouTube ve birçok platformu meşgul edecek gibi. 

OLAY ŞARKI SÖZLERİ EZHEL

Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bende etrafımda on bin insan sanki zombi Kafa güzel, alkol fondip Berlin-Kotti istanbul Bomonti Başkent ODTÜ Gıtto-OSTİM Tüm dünya mahallem dünya gecekondu Çok mu yüksekteyiz zihnim kokpit Her yer polis her yer zarbo hergün olay olay olay ohalde yapalım ohal halkım kobay bi piskopat olmamak için bi sebep yok o yüzden çal ve kopar bende kuruş sende tomar Çıkar olay Sıkar toma suyu işin suyu çıkar Ölür memur ölür çocuklar yaşar çıkar İsteseler biter ama sanma kimse çıkar Bunla başa çünkü kazandırır para olay Hergün hep aynı haber Yine bi tecavüz taciz Magazin olay ister Ünlüler olur havadis Herkes yanlız herkes birine düşman Nereye baksam kavga Nereye gitsem olay Flaş flaş paparazzi Like tweet sanalım alem Ego tüm olayımız bu O yüzden nereye gitsek olay oluruz olay bizim de olayımız bu Aramızda çıksın olay isterler işine yarar bi bok olmadığından dolayı Biz kimiz nerden geldik her insan kafa yorar Aslında bütün olay euro lira ve dolar Çıkar olay Kan dökmek anlaşmaktan daha kolay Bir mermi kurşun bir çiçekten daha ucuza solar Bi bomba sanki tüy gibi düşer ve yanmaz asla Sokakta tayfalarla Üçüncü sayfalarda

Editör: Haber Merkezi