Kur'an'ı Kerim'in Maide Suresinde Ayet, 51. şöyle buyuruyor:

''Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin.Zira onlar birbirinin dostudur.Birbirinin tarafını tutarlar. İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğuna yol göstermez.''

Evet, Kur'an'ı Kerim böyle emrediyor. 90 yıldır, Avrupalılar dediğimiz bu toplum Müslümanları öldürüyor, yeraltı ve yer üstü kaynaklarını bir sülük gibi sömürüyor. Dünyanın en zengin ülkelerinden Irak topraklarına demokrasi getireceğiz sözleri ile tüm kaynaklarını kendi menfaatlerine kullanıyorlar ve Irak halkını çeşitli işkencelerle yuvalarını ve öz vatanlarını terk ederek göçe zorladılar ve oldu da.   

Şimdi bu Medeniyetsiz Avrupalılar, Ortadoğu'da Türkiye Cumhuriyetini'nin güçlenmesini kesinlikle istemiyor. Çünkü daha önce Türkiyeyi idre edenler Avrupa ne dediyse başüstüne demiş karşılarında el kuşatarak emredersiniz demiş ve Avrupalılar da buna alışmış. Yine aynı şekilde emredersiniz diyecek idarecilerini arıyorlar.

Umduğu hizmeti alamayan ABD Başkanları, parasını aldığı halde S 35 uçaklarını vermediği gibi el koydu. Savunma füzelerini vermediler.

İyi komşu kötü komşu yu mal sahibi yaparmış. Bunu sezen Türkiye füzelerini savunma silahlarının en alasını yapıyor. Ve bugün Avrupanın silahlarından daha üstün silahları başarı ile yapıyor. Allaha şükürler olsun, başımız dik duruyoruz. Özellikle de yeraltı kaynaklarını, daha önce burada petrol yok diyerek beton dökülen kuyulardan petrol ve doğalgaz fışkırıyor. Bunu gören Avrupalılar özellikle de ABD çıldırıyor.

Nasıl oldu da bu Türkiye birde atağa geçti...? Durum böyle olunca da Beni İsrailin Tevratta vaad dilen topraklara konması güçleşiyor.

Bu seferde Terör örgütlerine milyarlarca dolar tutan silah veriyor, maaşlarını ödüyor. Yeter ki Türkiye kalkınmasın bize muhtaç olsun diyorlar.

Son zamanları Nato ülkeleri toplantısında ABD'nin yaşlı Başkanı ilk istediği S 400 savunma füzeleri oldu. Birinci madde S 400 füzelerini toprağa gömeceksin diyor.. Neden bu kadar ürküyorlar..? Hedefleri belli. Kendi halkını kendi topraklarını savunan bir Türkiye'yi görmek istemiyorlar.

Sonuca gelirsek, Avrupa ve Amerika, eski idarecilerini arıyor, emredersiniz efendim deyip el bağlayan idarecilerini geri istiyor. Heyhat, Ata binen üsküdarı geçti. Artık bu millet sizlere güvenmiyor, sizi istemiyor. 85 milyon Türk milleti tek yürek oldu  ve sizi iyi tanıdı. Geçti Bolunun pazarı.

Sizin dininiz size, bizim dinimiz bize...(el-Kafirun Suresi; Ayet 6)