Filmin baş karakteri Harry Potter (Daniel Radcliffe) ve Potter'ın vaftiz babasını canlandıran Sirius Black (Gary Oldman), Toronto Uluslararası Film Festivali’nde (TIFF) yeniden bir araya geldi.

İki oyuncu, birbirlerini en son 12 yıl önce görmüştü. Yeniden bir araya gelen Daniel Radcliffe ve Gary Oldman gazetecilere gülümseyerek poz verdi. 

Gary Oldman, 2004-2007 yıllarındaki 3 Harry Potter filminde (Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, Harry Potter ve Ateş Kadehi, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı) Harry Potter’ın vaftiz babasını canlandırdı.

"BUNA CEVAP VEREBİLECEK EN KÖTÜ KİŞİ OLABİLİRİM"

Daniel Radcliffe’in hayranları onu görmek için etkinliğin yapıldığı alandaki yollardan birinde 'çılgınca koşturdu'.

Radcliffe festival kapsamında yeni filmi Guns Akimbo’nun prömiyerine katıldı. Etkinlik sırasında Radcliffe kendisine sorulan 'aktör adaylarına bir tavsiyesi olup olmadığı' yönündeki soruya, “Buna cevap verebilecek en kötü kişi olabilirim” diye yanıt verdi.

Redcliffe, filmde Sirius Black'in ölümünün kendisi için üzücü olduğunu belirterek, “O zamanlar, Gary Oldman ile tekrar çalışıp çalışamayacağımı bilmiyordum ve bu çok üzücüydü. Gary'ye hayran oldum ve onunla çalışmak hayatımda inanılmaz derecede bir deneyimdi” dedi.

Daniel Radcliffe, Harry Potter rolünü halka açık seçmelere girerek kazanmıştı.

GUNS AKİMBO

Guns Akimbo, Aksiyon-komedi türünde. Film, yeni edindiği gladyatör becerilerini, kaçırılan eski sevgilisini kurtarmak için kullanan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Filmin vizyona gireceği tarih ise henüz net değil.

Editör: Haber Merkezi