Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla;
Gök yarıldığı zaman, Yıldızlar saçıldığı zaman, Denizler kaynayıp fışkırdığı zaman, Kabirlerin içindekiler dışarı çıkarıldığı zaman, Herkes yaptığı ve yapmadığı şeyleri bilecek. 
Ey insan! Seni yaratan, şekillendirip ölçülü yapan, dilediği bir biçimde seni oluşturan cömert Rabbine karşı seni ne aldattı?  Hayır, hayır! Siz hesap ve cezayı yalanlıyorsunuz. 
Halbuki üzerinizde muhakkak bekçiler, değerli yazıcılar vardır. Onlar yapmakta olduklarınızı bilirler. Şüphesiz, iyiler Naîm cennetindedirler. Şüphesiz, günahkârlar da cehennemdedirler. 
Hesap ve ceza günü oraya gireceklerdir. Onlar oradan kaybolup kurtulacak da değillerdir. 
Hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin? 
Evet, hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin? 
O gün kimse kimseye hiçbir fayda sağlamayacaktır. 
O gün buyruk, yalnız Allah'ındır.

EĞER ALLAH'TAN KORKMUYORSAN DİLEDİĞİN GİBİ YAŞA:

Cenabı Allah, insanlığa bu mesajını veriyor ve diyor ki; Dikkatli olun, sonunuz ve dönüşünüz banadır. Geçmiş kavimlere baktığımızda helak olan kavimler, Allah'a kulluk vecibelerini yerine getirmedikleri için fena şekilde cezalandırılmışlardır. Seçkin ümmet, Şanlı Peygamberimizin ümmeti olarak, Allah adına islam adına yaptığımız fiillere göz atalım. Diğer helak olan ümmetlerden farkımız kalmadı. Zina, Kumar, dolandırıcılık, hırsızlık, faiz, ne ararsan Müslüman ülkelerinde kol geziyor.
Bütün bunlar yetmiyormuş gibi, bir de eşcinsellik ve İstanbul sözleşmesi neden iptal edilmiş, onun peşine düştüler. Kadın hakları Kur'an-ı Kerimde belirtilmiştir. Hz. Peygamber efendimiz, veda hutbesinde kadın ve erkek haklarını açıklamıştır. Müslüman bu çizgide yürümesi gerekirken, Hıristiyan ülkelerinde olmayan bir çok ahlaksızlık Müslüman ülkelerinde var. Tv ekranlarına çıkarak, utanmadan sıkılmadan rahat anlatıyor. Birinci kocasın ve birkaç çocuğunu bırakıp, başka dostlarıyla yaşadığını rahat anlatabiliyor. Sözde bunlar Müslüman ülkenin halkı... Cezası yok. 
Ne demiş büyüklerimiz; ''Eğer Allah'tan korkmuyorsan dilediğin gibi yaşa...''
Unutma, bu toprağın birde altı var. Mutlaka hesaba çekileceksiniz...