Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef'te yarışan Güzide Mertcan'ın evi sosyal medyada gündem oldu. Mertcan'ın 7 milyon lira değerindeki lüks villası herkesi şaşkına çevirdi.

UZMAN ESTETİSYENLİK DE YAPIYOR

Evlendikten sonra İstanbul'a taşınıp ablasıyla beraber abiye ve günlük giyim üzerine tekstil firması kuran Mertcan, üç çocuğundan sonra bu işine zaman ayıramayınca uzman estetisyenlik sertifası alarak bir estetik merkezi açtı. Şuan yeni güzellik merkezi tadilat sürecinde olan Mertcan'ın bu süreçte yemek yapma tutkusu da katlanarak devam etti. Yemek yapmayı çok sevdiğini ve her mutfağı araştırdığını ilk fırsatta dile getiren yarışmacının Instagram hesabında da birçok yemek videosu bulunuyor.

'KENDİMİ MUTLU ETME ZAMANI GELDİ'

Bir dönem sosyal medya üzerinden tarif videoları çekmiş, çok beğenilmesine rağmen 3. çocukla beraber onu yapmaya vakti kalmamış Mertcan, MasterChef'e katılmasını şu sözlerle açıklıyor; "Artık 30'lu yaşlarıma geldim çocuklarımı büyüttüm kendimi mutlu etme zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu yüzden MasterChefe katıldım."

Yarışma dışında anne ve iyi bir eş olan Güzide Mertcan, Mustafa Mertcan ile evli. Eşi DOF Robotic ismindeki şirketin sahibi. Mustafa Mertcan'ın şirketi İstanbul Esenyurt'ta bulunuyor. 

Editör: Haber Merkezi