Barış Pınarı Harekatı üçüncü gününde devam ederken ünlü sanatçılardan bazıları sessiz kalmaya devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat'ın doğusunda gerçekleştirilen, Türkiye ve Suriye topraklarının bütünlüğü için başlatılan Barış Pınarı Harekatı üçüncü gününde başarıyla sürüyor. Ancak sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Tarkan, hesaplarından hiçbir paylaşım yapmayarak harekata sessiz kalmaya devam ediyor.

SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜLER

Birçok sanatçı İnstagram ve Twitter hesaplarından Türk askerine moral ve güç verirken milyonlarca takipçisi bulunan sanatçıların hiçbir paylaşım yapmaması sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Harekata sessiz kalarak destek vermeyen Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Tarkan'a birçok kişi de sitem etti.

Geçtiğimiz aylarda özellikle Kaz Dağları'nda yapılmak istenilen altın madenine büyük tepki gösteren ve sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan sanatçılar destek mesajları vermişlerdi. Yaşanan birçok olumlu olumsuz olay karşısında görüşlerini paylaşan ünlü sanatçıların, harekat için neden sessiz kaldıkları ise henüz bilinmiyor. 

Ekşi Sözlük adlı platformada da konuyla ilgili açılan başlığa yüzlerce yorum yapıldı. Kullanıcılar "Tüm olaylar da duyar kasan sevgili Tarkan ve Cem Yılmaz; konu vatan millet işlerinde nedense sessiz kalıyorlar? Barış Pınarı Harekatı'na neden desteklerini açıklamadılar acaba?" diyerek tepki gösterdiler.

Editör: Haber Merkezi