Hafta sonu düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde eşiyle ilgili espri yapan komedyen Chris Rock’a tokat atan ünlü oyuncu Will Smith’e tepkiler devam ederken olayın ardından yaşananlarla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Smith’in tokat attığı komedyen Chris Rock, Boston’da stand-up şovuna çıkarak yaşadıklarını anlattı. Rock seyirciye, “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok çünkü halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım” dedi.

Öte yandan Smith’in uluslararası kamuoyunu ikiye bölen tokat olayı sonrasında yaşananların detayları da ortaya çıktı… Smith’in tokat attıktan sonra Los Angeles’taki etkinlik alanından çıkmasının istendiği fakat Smith’in çıkmayı reddettiği belirtildi. Yapılan açıklamada, “Smith, seremoniyi terk etmeyi kabul etmedi. Fakat biz de bu duruma daha farklı yaklaşabileceğimizi fark ettik. Akademi yönetim kurulu aktör hakkında disiplin prosedürünü başlattı” denildi.