The Fragman film severler için her gün ziyaret edilesi çok güncel bir film-dizi portalı bu portal her gün yeni içerikler ile siz değerleri okurlara hizmet veriyor.

The Fragman’ın öncelikle İnstagram hesabı ile başlayan tecrübeleri daha sonra hayata geçirdikleri ve oldukça fazla içeriğin bir arada bulunduğu film, dizi ve dijital platformlarda olan en son haberleri bir araya getiren, özel YouTube röportajları ile kaliteli bir marka haline gelmiş koca bir sanat portalı. Bu portal da eskiden izleyip çok zevk aldığınız dizilere yada izlemekten repliklerine kadar ezberlediğiniz sinemalar kadar çok geniş bir içerik yelpazesi mevcut. Site gerçekten çok nitelikli ve çok detaylı. Her geçen günde bu niteliklerini arttırmaya devam ediyor şu ana kadar 10 binden fazla oyuncu, yönetmen, yapımcıya ait biyografilerin de yer aldığı platformda her geçen gün yeni oyuncu ve bu sektörde emeği geçen herkesi eklemeye devam ediyorlar.

Sitenin kurucularından Hakan Aytekin, bu değişimin nedenini şöyle açıkladı: Sitenin serüveni İnstagram ile başladık dedik ancak orayı da atlamayalım. film ve dizi severlerin takip etmekten zevk alacağı hesaba bakmayı unutmayın : the fragman. İnstagram hesaplarında kamera arklarından tutunda, dizide-filmde kullanılan müziklere kadar paylaşım yapılıyor. Bu kadar büyük bir film sever kitlenin takip etmesiyle aldıkları güç ile thefragman.com.tr kurulmuş. Sitede şuan yerli ve Türk dizileri ağırlıklı inceleme ve biyografiler yayınlanıyor ilerde ki hedefleri ise dünyaya açılarak Türkiye’de yapılan bu yayınları tüm dünyaya tanıtmak ve beğenisine sunmak.

Türk yapımı dizi – filmlerin tüm dünyada bilinmesi ve tanınması elbette gurur verici bir şey. Eski yapımlarında dünyada tanınması ile Türk sinema sektörüne olumlu katkıları oldukça fazla olacak gibi. Sitenin en dikkat çekici yanı ise Youtube yapımlarına dahi yer veriyor olması. Bu yapımlar her ne kadar hepimizin kullandığı YouTube’da yayınlanıyor olsa da resmen arada kaynayıp gidiyor çünkü YouTube her geçen gün binlerce videonun yayınlandığı çok genel bir platform The Fragman ise tam bu noktada size gerçekten film izleme konusunda yardımcı oluyor. Belki de YouTube’da önceden yayınlanmış ancak sizin ismini dahi duymadığınız izledikten sonra beğenebileceğiniz gözden kaçan dizileri sizlere en iyi ve en sade şekilde derliyor..

Link: https://www.thefragman.com.tr/

Editör: Haber Merkezi