The King’s Man: Başlangıç Ne Zaman Vizyona Girecek? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? The King’s Man: Başlangıç filmi 2022 yılında sinema severler ile bir araya gelecek. Casusluk ve aksiyon kategorilerinde vizyona girecek olan The King’s Man: Başlangıç izle Kingsman serisinin ilk filmi olarak değerlendirilmektedir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Matthew Vaughn oturuyor. Filmin senaristleri arasında yine yönetmenliğini yapan Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek yer alıyor.

The King’s Man: Başlangıç Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

The King’s Man: Başlangıç filminin 7 Ocak 2022 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu. Tüm dünya ile aynı anda 7 Ocak tarihinde izleyebileceğiniz The King’s Man: Başlangıç filminin oyuncu kadrosu da göz kamaştırıyor. Filmin orijinal adı ise The King’s Man.

The King’s Man: Başlangıç Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

The King’s Man: Başlangıç filminin oyuncuları arasında Ralph Fiennes, Gemma Arterton ve Harris Dickinson yer alıyor. Filmde performansı oldukça merak edilen diğer oyuncular arasında ise Djimon Hounsou, Alison Steadman ve Aaron Taylor- Johnson yer alıyor.

Ralph Fiennes

The King’s Man: Başlangıç filminin başrollerinden biri olan Duke of Oxford karakterine hayat veren ünlü oyuncu 22 Aralık 1962 doğumlu ve İngilizdir. Kariyerinin ilk başlarında Britanya Ulusal Kraliyet Tiyatrosuna da katılmıştır. Schindler’s List filmine göstermiş olduğu başarısı ile Oscar ödüllerine aday olarak gösterilmiştir. Aynı zamanda yine English Patient filmindeki rolü ile de yine Oscar ödülüne aday olarak gösterilmiştir. Oyunculuk dışında yönetmenlik de yapan başarılı oyuncu The Invisible Woman filminin yönetmenliğini de yapmıştır.

Colin Firth

The King’s Man: Başlangıç filminde Hary Hart rolüne hayat veren başarılı oyuncu İngiliz Şövalyelik sahibidir. 10 Eylül 1960 tarihinde doğan ünlü oyuncu hem sinema hem de tiyatro oyuncusudur. 1995 yılında BBC kanalında yayınlanan Pride and Prejudice isimli dizideki performansı ile tanınmaktadır. Aynı zamanda 2010 yılı yapımı olan A Single Man isimli filmindeki göstermiş olduğu başarılı ile de en iyi erkek oyuncu kategorisinde Akademi Ödülünü almıştır. Zoraki Kral filmi ile adını tüm dünyaya duyuran başarılı oyuncu burada göstermiş olduğu performansı ile de BAFTA en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Gemma Arterton

Polly karakteri ile 2022 yapımı The King’s Man: Başlangıç filmi ile karşımıza çıkan genç oyuncu 2 Şubat 1986 doğumludur. İngiliz asıllı olan güzel aktris oyunculuk dışında aktivist ve film yapımcısı olarak da kariyerine devam etmektedir. 2007 yılında yayınlanan Aşkın Çabası Boşuna isimli oyunda adını duyurmayı başarmıştır. Komedi yapımlarında sıkça yer alan ünlü oyuncu Bond Kızı olarak tüm dünyaya adını duyurmayı başarmıştır. Pek çok ünlü tiyatro oyununda da yer alan başarılı oyuncu aynı zamanda 2013 yılında yayınlana Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları filmindeki performansı ile de adından sıkça söz ettirmiştir. The Escape filmindeki oyunculuğu ile konuşulurken aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği için Bazaar Yılın Kadını ödülünü de almaya hak kazanmıştır.

Karris Dickinson

The King’s Man: Başlangıç filminde Conrad karakterini canlandıran ünlü oyuncu 18 Haziran 1996 Londra doğumludur. Hem sinema hem de tiyatro oyunculuğu yapmaktadır. Genç yaşına rağmen pek çok dikkat eçekn projede yer almayı başarmıştır. Some Girls dizisndeki canlandırdığı karaktr ile dikkatleri çeken genç yuncu 2018 yılı yapımı olan Trust isimli mini dizidede rol almıştır. 2017 yılından itibaren aktif olarak hem tiyatro hem de televizyon ve sinema projelerinde yer almaktadır.