Demokrasinin beşiği olarak kendini Ortadoğu ve İslam ülkelerine tanıtan ve kabadayılık yapan Amerika, Ortadoğu'da  müslüman kanını bir sülük gibi emmeye devam ediyor. Irak'a demokrasi getireceğim dedi, Irak halkını işkence altına aldı ve Irak Petrollerini gasp etti.  

Irak halkını mecburen göçe zorladı. Hala da ezmeye devam ediyor.

Önce Saddam Hüseyin'i idam ettirdi ve Ebu Garip cezaevinde Irak halkını işkencelerle öldürdü. 

Amerika Ortadoğu'da güçlü bir devlet istemiyor. Ortadoğu da tek güçlü devlet varsa o da TÜRKİYE. Joe Biden müslüman kanını akıtmaya devam ediyor.

Yetmiyormuş gibi birde İsrail'e milyonlar dolarlık silah satışını onayladı ki, İsrail daha fazla müslüman'ın kanını akıtsın. Burada açık bir gerçek var, o da;

Yahudilere Tevratta vaad  edilen toprakları almak niyetinde ve böylece de Terör örgütlerini destekliyor. Amerika eskisi gibi emredersiniz efendim deyip hudutları içine boğulan bir Türkiye istiyor. Daha öncekiler bunları alıştırmışlar. Ancak, Türkiyenin başındaki lider dik durdu ve Amerikalılar sert kayaya çarptı..Emredersin sözlerini bekliyordu. Umduğunu bulamadı ve bulamayacak. Halkının iradesi ve sevgisi ve duaları ile yaşayan tek lider.RTE.var.

Böyle olunca da Amerika tehdide başladı. Önce Ermeni soykırımı var dedi ve Türkiye ile anlaştığı uçak ve füzeleri vermedi. Kısacası bugün Türkiye yedi düvelle savaşıyor. 

Her yıl olduğu gibi bu senede Filistin masum halkı katlediliyor, evleri başlarına yıkılıyor, çocukları öldürülüyor. Hiç bir Avrupalıdan ses çıkıyor mu?

Bir kaç ay önce Irak'ı ziyaret eden papa ''Başpapaz,'' neden susuyor..? Akan müslüman kanını durdurun diyor mu? Bunlar vampir ahlaksız bir Avrupa..!

Sayın Dr. Devlet Bahçeli İncirlikten Amerikalıları kovalım ne cehenneme gidiyorlarsa gitsinler dedi. Sayın Başkanın görüşündeyim. Doğru söylüyor.

İncirliği boşaltıp S 400 füzelerini yerleştirilsin. Amerikanın yegane gayesi S 400 füzelerini  çalıştırmayacaksın diye ısrar ediyor. Çünkü tek korktuğu ortadoğu'da Türkiyedir. Allaha şükür ki, mühendislerimiz tüm gayretleri ile yeni silah projeleri ile donatmaya devam ediyor. İyi komşu kötü komşu mal sahibi yaparmış.. 

KUDÜS'E KORUYUCU OLARAK BİZ GİDELİM..!

Bu söz, Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye ait.Kudüs'te Türk Milletinin yeni bir nöbet için devreye girmesi gerektiğini  şayet ABD bunun önünde engelse NATO üyeliğini derhal tartışmaya açalım. Kürecik De incirlide boşaltalım sözleri ile Kudüs'e BM veya islam ülkelerinin katılımıyla teşekkül edecek bir koruyucu güç planlanıyorsa Kudüs'ün ruhunu ve dokusunu bilen Türk Milleti yeni bir nöbet için  devreye girmelidir, çağrı olursa biz gidelim, hızır gibi yetişelim, sözleri ile Türk Milletinin güvenini tazelemiştir. 

Bir Türk  evladı olarak benim de istediğim ve yegane arzum, s 400 leri İncirliğe yerleştirilmesi ile kendini kabadayı sayan Amerikanın burnunu kırmaktır.