Liverpool Atletico Madrid maçı canlı izlemek için bekleyen futbolseverleri İngiltere'de muhteşem bir maç bekliyor. İlk maçı 1-0 mağlup bitiren Liverpool taraftarının da gücüyle turu geçmek istiyor. Bein Sports HD 2 kanalından canlı yayın ile izleyiciyle buluşacak maç için kullanıcılar da Liverpool Atletico Madrid taraftarium24 canlı izle veya Liverpool Atletica netspor tv izle gibi araştırmalar yapıyor.

Liverpool Atletico Madrid maçı canlı izle

Liverpool Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maça çıkıyor. Premier lig de ipleri eline geçiren Liverpool, Şampiyonlar liginde de yoluna devam etmek istiyor. Bunun için zorlu İspanyol rakibi Atletico de Madrid'i geçmek zorunda. Maçı internet üzerinden izlemek isteyen kullanıcılar ise Liverpool Atletico Madrid canlı yayın linki veya Atletico Madrid Liverpool netspor tv izle gibi araştırmalar yapıyor. 

Liverpool Atletico Madrid İlk 11'ler

Liverpool XI: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Atletico Madrid XI: Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Lodi, Koke, Saul, Thomas, Correa, Diego Costa, Joao Felix.

İlk dakikalar önemli 

Liverpool ile Atletico Madrid arasındaki maç büyük bir mücadeleye sahne oluyor. Avrupa'daki koronavirüs krizinden sonra futbol şöleni izlemek isteyen futbolseverler Liverpool Atletico Madrid maçını dört gözle bekliyor. İlk maçta deplasmanda 1-0 yenilerek dezavanatajlı bir skorla İngiltere'ye dönen Liverpool maçın ilk dakikalarında gol veya goller bularak skoru avantaja çevirmek ve de aynı zamanda rakibinin psikolojisini bozmak istiyor. 

Editör: Haber Merkezi