Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son haftasında Galatasaray, deplasmanda Kopenhag'a 1-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. Maçı canlı olarak yayınlayan Exxen platformu tepkilere neden oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son haftasında deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibine 1-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti.

Yayın daha maç başlamadan donmaya başlarken, maç boyunca ara ara çöken sistem ve kesilen sesler dijital platforma üye binlerce aboneyi kızdırdı. Tepkilerini sosyal medya üzerinden gösteren kullanıcıların büyük bir kısmı aboneliklerini sonlandırdığını belirtti.

Arda Güler öyle bir gol attı ki Real Madrid kazandı Arda Güler öyle bir gol attı ki Real Madrid kazandı

Aylık 300 TL'ye yakın bir ücret ödeyerek Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen dijital platformuna üye olan aboneler, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi mücadelesini izlemek için ekran başına geçtiklerinde yayın daha maç başlamadan donmaya başlarken, maç boyunca ara ara çöken sistem ve kesilen sesler nedeniyle dijital platforma tepki gösterdi.Maç yayını daha başlamadan donarken, sistem maç boyunca da devamlı surette çöktü ve yayın kesildi.

Galatasaray, Parken Stadı'nda soğuk havada oynanan ve kazanması halinde tur atlayacağı maçta istediği gibi bir mücadele ortaya koyamazken, böylesine önemli bir maça çıkan Galatasaray'ın taraftarları maçı izlemek için televizyonunun karşısına geçtiklerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Yaşadıkları sıkıntıya ilişkin görüntüleri sosyal medyadan paylaşan çok sayıda kullanıcı, Exxen platformuna ait üyeliklerini iptal ettiklerini duyurdu.

exxenexxen2exxen3görüntü-2

Editör: Nehir Durdağı