Konu başlığımız gündemde olduğu gibi “VİRÜS”

İçimiz virüs, dışımız virüs, dünyamız gecemiz gündüzümüz virüs. Yatıyoruz virüsle, kalkıyoruz virüsle. İliklerimize kadar işlemiş artık herkes CORONAYI ezberledi. Televizyon ekranın başından ayrılmayan sakinlerimiz, Bir CORONA profesörü oldu gibi. Çünkü bu virüs çok tehlikeli. Patır patır insan öldürüyor. Hayatımıza kastediyor. Bu virüs bir tane de değil. Tekmili birden onlarcası var.

Virüs çeşitleri

Grip virüsü, ebola virüsü, sars virüsü, kuş gribi virüsü, domuz gribi virüsü. Bir de domuzdan da beter olan İNSAN KATİLİ virüsleri var. Bunlara da MAĞARA virüsü diyebilirsiniz. Bitlidirler, pirelidirler, insan katilidirler. Bebek katilidirler, Mehmetçik katilidirler. Taş devri yarı insan maymunlar gibi mağaralarda yatar kalkarlar. Burunlarını bile dışarı çıkaramazlar. Çünkü TÜRK virüs yok edicisi SİHA, F -16,ATAK dezenfekte araçları anıda işlerini bitirir.

Tek amaçları var. Yedi düvelin birleşip yıkamadığı Türkiye Cumhuriyetini yıkmak. Bölüp parçalamak. Bu amaçla kendi insanlarını bile acımadan katlediyor bu virüsler. Bu virüslerin en acımasızı katili de İmralı’da. Ne hikmettir binlerce insanın canına kanına giren bu virüs haşeratını biz orada hala besliyoruz. Bir türlü boynuna yağlı ilmeği geçiremedik. Özetle gönül dostları bu virüslerin ilacı, maması, silahı, topuk mayını, bombası, eğitimi, parasal desteği, hamiliği, baş virüs koruyucular, ABD’den, AB’den, İsrail’den, Yunan’dan. İaşesi, parası, uyuşturucu ticareti, terörist temini de bu PKK virüsünün ovada faaliyet gösteren, siyasi uzantısı HDP’den, desteği de şimdilerdeki kankası CHP’den.

Virüse virüs bulaşır mı?

İşte yukarda dilimin döndüğünce bilgimin elverdiğince anlattığım bu mağara virüslerinin elebaşları, Murat Karayılan virüsü, Cemil Bayık virüsü, Duran Kalkan virüsü, Fehman Hüseyin virüsü ve diğer terörist virüsler virüsün evrimleşmiş halini yaşadıkları bitli mağaralarından çıktılar. Çünkü bu virüslerin ithal bir Çin virüsü, korona virüsü kanlarına girmiş, içlerini kemiriyor. Virüs virüsü öldürür mü? Hatta virüs virüse bulaşır mı? Bulaşmış demek ki. Bulaşmış ki bu PKK etiketli mağara virüsleri, Erbil, Süleymaniye ve Dohuk’ta görülmüşler. Buraların hastanelerine sığınmışlar. Yanlarında diğer katil militan bazı virüslerle birlikte İstihbarat birimlerinden bana gelen bilgi böyle, burada ki hastanelerde tedavi olmaya çalışıyorlarmış.

Doktorlar bu virüsleri tedavi etmekte zorlanmayacaklar(!) Çünkü virüs virüse zarar vermez. İnşallah birlikte attaya öbür dünyaya yolculuğa çıkarlar insanlarımızda bu koronodan daha tehlikeli, virüslerden kurtulur.

Katil virüsler

Çünkü CORONA şimdilerde bölgece üç beş bin kişiyi öldürdü. Bu mağara virüsleri ise 50–60 bin insanı acımasızca katletti. Şimdi Milli İstihbarat Teşkilatımıza büyük bir görev düşüyor. Bu virüs kaldığı yerlere tespit edip, fare zahiri pardon, mermi ile imha etmek veya güvenlik güçlerine bildirip bu mikroplardan kurtulmamızı sağlamak. Bu arada Saddam’ın PKK’sı, Barzani yönetimine de büyük bir görev düşüyor. Daha dün açıklamalarında PKK’nın kendilerine zarar verdiğini bölgeyi tehlikeye attığını söylemişlerdi. Onlardan kurtulmanın zamanı geldi mekânı da belli. Tek yapacakları şey Mehmetçiğe yerlerini işaret etmeleri. Ötesi kolay. Köpek gibi pardon virüs gibi biz de onları, mermi ilaç kapsülleri ile onları avlarız olur biter.