Çekimleri Dominik'te devam eden Survivor yarışmasında, koronavirüs nedeniyle ülke dışına çıkamayan yarışmacılar için Acun Ilıcalı başka bir fikir buldu. Ödül oyununu kazanan yarışmacılar, Ilıcalı'nın ismini sır gibi sakladığı dünyaca ünlü bir yıldızın lüks villasına götürüldü.

Jennifer Lopez'in eşine ait

Hakan Hatipoğlu ise bu gizeme bir son vererek, yarışmada kullanılan ödül villasının, bir dönem Jennifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony'ye ait olduğu açıkladı.

Ilıcalı sır gibi saklamıştı

Bu sene ödülleri Dominik'te kaldıkları bölgenin imkanlarıyla vermeye başlayan Acun Ilıcalı, yarışmacıların büyük ödülleri için dünyaca ünlü bir yıldızın malikanesini kullanıyor.

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarının ödül oyunu mücadelesi sonunda kazanan takımın götürüldüğü lüks villanın sahibi, daha önce Acun Ilıcalı tarafından gizlenmişti. Malikanenin sahibini açıklamayan ünlü televizyoncu, sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu dile getirmişti.

Hakan Hatipoğlu açıkladı

Rüyaları süsleyen harika villanın kime ait olduğunu ise Survivor Panorama programının sunucusu Hakan Hatipoğlu açıkladı. Hatipoğlu, lüks malikanenin bir dönem Jennifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony'ye ait olduğunu söyledi.