Amasya'da tiyatrocuları taşıyan minübüsün kamyona çarpmasıyla Tolga GüleryüzÖzgür Karataş ve Burak Topçu ölmüş, Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek ve Uğur Şalvarcıoğlu ise yaralı kurtulmuştu.

Kazadan sonra tedavi altına alınan Ceyhun Fersoy, hastaneden taburcu edildikten sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Fersoy, şu ifadeleri kullandı:

 “Nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum. Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi. Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin. Şimdi ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız. Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Arayan, mesaj atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. 3 değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz. Onlara ihanet etmeyeceğiz” 

Editör: Haber Merkezi