06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Arka Sokaklar dizisinde “bekçi” sahnesi değişti: Soylu, Rıza Baba'ya teşekkür etti

Arka Sokaklar dizisinde “bekçi” sahnesi değişti: Soylu, Rıza Baba'ya teşekkür etti

Kanal D’nin Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar dizisinde geçen hafta yayınlanan bölümde bekçilere verilen yetkiler “Neden özel hayata karışıyorsunuz” cümlesiyle eleştirilmişti.

Kanal D’nin Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar dizisinde geçen hafta yayınlanan bölümde bekçilere verilen yetkiler “Neden özel hayata karışıyorsunuz” cümlesiyle eleştirilmişti.

Son bölümdeki bekçi sahnesine açıklık getirildi

Bekçilerin eleştirildiği sahnenin kurgusunun baştan aşağı değiştiği fark edilen geçen haftaki bölümün ardından, bu hafta yayınlanan bölümde başka bir bekçi sahnesine yer verilirken, bekçiler üzerindeki algıyı biraz değiştirmenin amaçlandığı fark edildi.

Geçen bölümdeki bekçinin bir sahnede arabadaki bir çifti adeta rahatsız ederek “Hoop hayrola” “İner misin aslanım arabadan” “gel bakalım delikanlı şöyle” “Uzatma aslanım kimlik çıkart” şeklinde konuşmaları tepki toplamıştı. Bu hafta yayınlanan sahnede ise bekçilerin davranışlarının yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu gösterildi. Bakan Süleyman Soylu, son bölümdeki ilgili sahneyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *