Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu kadrosunda birtakım değişiklikler yapılacak dizide, izleyiciyi bekleyen sürpriz bir oyuncu da kadroya dahil olacak.

Yeni oyuncular kadroya giriyor

Adana'da çekimleri devam eden dizi geçen yılın en çok konuşulan yapımları arasındaydı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla diğer dizilerden kendini ayırmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova'da diziye yeni karakterlerin girmesi bekleniyor.

Vahide Perçin diziden ayrılmak istiyor

Bu sezona Çocuk dizisi ile başlayan usta oyuncu Nazan Kesal, yeni bir karaktere hayat verecek. Sevda Çağlayan olarak ekranda izleyeceğimiz Kesal, önümüzdeki bölümlerden itibaren dizide belirleyici bir rol üstlenecek.

Dizide rahatsız eden gelişmeler de var. Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin'in set ortamında rahatsız olduğu belirtiliyor. Geçen sezon da benzer bir durumun yaşandığı ve usta oyuncunun ayrılmak istediği, aynı durumun bu sezon da yaşandığı bilgileri geliyor. Bu iddialar geçen sezon yalanlanmıştı, belki yine yalanlama gelebilir.

Dizide ayrıca bir ayrılık da yaşanacak. Fenomen yapımda Hatip Ağa olarak izlediğimiz Mehmet Polat, 12 Mart’taki 59.bölümde diziye veda ediyor .

Editör: Haber Merkezi