Bir dönemin efsane yarışma programı Bu Tarz Benim'de sivri diliyle herkesin dikkatini çeken Ayşegül Melisa Doğan, hırsızlık suçu sebebiyle hapis istemiyle yargılanıyor.

Arkadaşının ehliyetini izinsiz aldı

İddialara göre, olay 22 Aralık günü Ayşegül Melisa Doğan'ın güzellik koçu olan arkadaşı Özge Özel ile buluşmasıyla başladı.

Beşiktaş'ta buluşan ikiliden Doğan, Özel'in ehliyetini çantasından alarak eline geçirdi. Bir müddet sonra Doğan, Beşiktaş'ta aracı ile birlikte trafik polisleri tarafından durduruldu. 

Alkollü yakalandı

1.81 promil alkollü çıkan Ayşegül Melisa Doğan, ehliyet ve ruhsatını polis memurlarına ibraz ederken, daha önceden temin etiği Özel'in ehliyetini polislere verdi.

Suç duyurusunda bulundu

Söz konusu olay sonrası kendisine para cezası gelen Özel, ehliyetinin çalındığını fark edip suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Özel'e ait olduğu belirlenen ehliyeti Doğan'ın kullandığı ortaya çıktı.

Hapis istemiyle dava açıldı

Doğan, aracın şirket aracı olduğunu, ehliyeti çalmadığını, yanlışlıkla ruhsatın arasına girdiğini iddia etti. Savcılık yürütülen soruşturma tarafından Ayşegül Melisa Doğan hakkında 'Elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık' suçu kapsamında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. 

İtiraz etmedi

Hazırlanan iddianamede Doğan'ın polislerin kendisine hitap etmesine itiraz etmeyerek suçu işlediği belirtildi. Dava ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Sabah

Editör: Haber Merkezi